Η Μάιλι Σάιρους το γύρισε στη ρέγκε!

04.04.2013
Η 20χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον Snoop Lion και γέμισε το στούντιο καπνούς...

'Tonight there's gonna be a whole lot of smoke in the air, blow it high for the ones who ain't here.' Πριν ακόμα ξεκινήσει να απλώνεται το ιντερνετικό μελάνι , έχεις καταλάβει από το ραπάρισμα του Snoop Lion ότι η συνεργασία του ράπερ που άλλαξε όνομα και είδος μουσικής, με την Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus) ακούγεται με λίγο καπνό παραπάνω στον αέρα.

Ο Snoop Dogg το γύρισε στη ρέγκε και το καινούριο του κομμάτι "Ashtrays and Heartbreaks", έχει τη φωνή της 20χρονης αρραβωνιαστικιάς του Λίαμ Χέμσγουορθ (Liam Hemsworth) και θα είναι στο καινούριο άλμπουμ του πρώτου, «"Reincamated". Χωρίς ν' αναφέρουν τη λέξη μαριχουάνα πουθενά κι απλά να την υπονοούν για να μην τρομάξουν οι μαμάδες, έφτιαξαν αυτό το κομμάτι για να τιμήσουν τους φίλους που δεν είναι πια στη ζωή.

Στην παραγωγή είναι το dance project του Diplo και Switch, Major Lazer και η Μάιλι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ που πόσταρε στο twitter φωτογραφία της μέσα σ’ ένα αμάξι γράφοντας «Χορεύω το Astrays & Heartbreaks στο αυτοκίνητο μου! Ακούστε το τέρμα!». Η αλήθεια είναι πως δε μπορούμε να συμμεριστούμε τον ενθουσιασμό αλλά το play είναι δικό σου…

Κ.Π