2.000 λίρες πρόστιμο εξαιτίας του Μπίμπερ

08.04.2013
Ο 19χρονος σταρ έκανε πάλι γκάφα και όσο πάει και χειροτερεύει η σχέση του με τα μίντια.

Οι αρνητικές αντιδράσεις για ό,τι κάνει τελευταία ο Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) συνεχίζουν και όσο και να προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα του, τόσο χειρότερα κάνει τα πράγματα. Ύστερα από την επίθεση των φιλόζωων για την απόφαση του να κουβαλάει μαζί του για κατοικίδιο μια μικρή μαϊμού χωρίς να την προσέχει όπως πρέπει, την είδηση πως απείλησε να σκοτώσει το γείτονα του και την απαγόρευση της εισόδου του σε κλαμπ της Αυστρίας, έρχεται κι άλλο κακό νέο.

Ο 19χρονος τραγουδιστής έπαιξε το ρόλο του σχεδιαστή τατουάζ και «χτύπησε» ένα ποντίκι στο πόδι του Κιθ Μακ Κάρντι (Keith McCurdy), ιδιοκτήτη ενός γνωστού στούντιο δερματοστιξίας στη Νέα Υόρκη αλλά χωρίς να έχει την απαραίτητη άδεια. Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιθ έχει αφήσει κάποιον διάσημο καλλιτέχνη να του κάνει τατουάζ.

Σ’ αυτή την αγαπημένη του συνήθεια έχει συμβάλει και η Ριάνα (Rihanna) από την οποία έχει στο σώμα του ένα R και μια ομπρέλα για τη θυμάται ενώ έχει σχέδια κι από τον Κρις Μπράουν (Chris Brown) και την Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Το Τμήμα Υγείας και Ψυχικής Υγιεινής της Νέας Υόρκης επισκέφτηκε το χώρο και κατέβαλε πρόστιμο 2.000 λιρών στον Μακ Κάρντι επειδή άφησε τον Μπίμπερ να κάνει το επάγγελμα του για μια μέρα αλλά τα χρήματα θα πρέπει να τα δώσει εκείνος και όχι ο ποπ σταρ.

Κ.Π