Ο Ρόμπι θα κάνει σέξ επί σκηνής...

09.04.2013
Ο 39χρονος ποπ σταρ σκοπεύει να προκαλέσει μεγάλες ζημιές στις θαυμάστριες του στην επόμενη εμφάνιση του.

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) στο σπίτι είναι μπαμπάς, σωστός σύζυγος κι όλα αυτά που υποτίθεται πως αρμόζουν σ’ έναν οικογενειάρχη αλλά πάνω στη σκηνή παραμένεις εκείνος ο kinky Άγγλος που κάνει τα κορίτσια να ουρλιάζουν και να λιποθυμούν. Ο 39χρονος τραγουδιστής έχει ξεκινήσει την περιοδεία του με τον Όλι Μαρς (Olly Mars) ν’ ανοίγει τις συναυλίες και όσοι βρεθούν σ’ εκείνη του Άμστερνταμ, να προετοιμαστούν για κάτι κάπως ακατάλληλο.

«Σκέφτομαι να κάνω live sex πάνω στη σκηνή γιατί προσπαθούσα να μην είναι ζωντανό αλλά δε βγήκε τελικά καλό αποτέλεσμα. Σας υπόσχομαι πολύ γυμνό και σεξ με τον εαυτό μου. Δε θα κάνουμε με τον Όλι…μπορεί να γίνει αν πουλήσουμε περισσότερα εισιτήρια.» είπε ο Ρόμπι αστειευόμενος στη Sun αλλά φυσικά όλα τα περιμένεις από εκείνον.

Εν τω μεταξύ μετά από τις δηλώσεις για τον Τζάστιν Μπίμμπερ (Justin Bieber) πως ανησυχεί για τις συνέπειες της υπερβολικής του δημοσιότητας, ξεκίνησε και μία κόντρα με τους Blur. Ανέφερε πρόσφατα ότι η μουσική τους είναι τόσο απλή που μέχρι και η γιαγιά του θα μπορούσε να παίξει τραγούδια τους ξεκαθαρίζοντας βέβαια πως ο Ντέιμον Άλμπαρν (Damon Albarn) είναι εκπληκτικός στιχουργός.

Κ.Π