Paint Glow Party: To Gagarin θα γεμίσει χρώματα

11.04.2013
Η συνέχεια του All Together Now Goes NEON έρχεται στις 12 Απριλίου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα neon parties της Ευρώπης “Paintglow Parties” του Λονδίνου.

Η συνέχεια του All Together Now Goes NEON έρχεται στις 12 Απριλίου σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα neon parties της Ευρώπης “Paintglow Parties” του Λονδίνου.

Οι All together Now και το Τώρα Κ44 σε συνεργασια με τη μεγαλυτερη εταιρια διoργανωσης Neon party στην Ευρωπη, την Paint Glow παρουσιαζουν για πρωτη φορα το μεγαλυτερο Neon party που εγινε ποτε στην Αθηνα!

Φανταστείτε έναν μοναδικό συναυλιακό χώρο (Gagarin 205) στολισμένο με blacklights μόνο και άφθονα neon χρώματα να πετάγονται από παντού! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό t-shirt. Τα χρώματα είναι δερματολογικά ελεγμένα και φεύγουν στο πλύσιμο.

Η ιδέα του Neon ξεκίνησε πριν 2 χρόνια όταν έγινε το πρώτο Neon party και πριν έναν μήνα, 5 Αθηναϊκές ομάδες και ένα web radio συνεργάστηκαν για να ξαναφέρουν στην επιφάνεια αυτό το ιδιαίτερο γεγονός και πριν έναν μήνα έγινε πραγματικότητα στο Τώρα Κ44. Η δυναμική του, η αγάπη, περιέργεια και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα αρκετοί να μην καταφέρουν ποτέ να το ζήσουν! Την Παρασκευή 12 Απριλίου επιστρέφει σε έναν χώρο χωρητικότητας 1200 ατόμων ώστε να έχουν όλοι την ευκαιρία να το απολαύσουν!

Για άλλη μια φορά 5 Αθηναϊκές ομάδες και ένα web radio συνεργάζονται για να έχετε την καλύτερη μουσική κάλυψη σ’ αυτό το μοναδικό γεγονός. Μουσικές από indie, electro & party anthems μέχρι nu disco & dubstep/dnb Στα dexx θα βρίσκονται μέλη των ομάδων STFU, YSP!WSY!, Disphonia, Not Sober, Les Animaux καθώς και του Flippinradio για ένα all around μουσικό παραλήρημα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Get ready..
Shut The Fuck Up
Disphonia
Flippinradio
YSP! WSP!
Not Sober
Les Animaux
Captured by: Pinokio True tm


Info
Που: Gagarin 205, Λιοσίων 205

Πότε: Παρασκευή 12 Απριλίου

Starts: 22:00

Entrance: 5 euro (on the door)

Presale tickets (online): http://paintglowathens.eventbrite.com/