Η Λέιντι Γκάγκα αποσύρεται από τη μουσική

12.04.2013
Η 25χρονη σταρ αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από τη μουσική μέχρι να μπορέσει να είναι και πάλι στα πόδια της και να μπορέσιε να ανταπεξέλθει σε όλες τις συνθήκες.

Τα little monsters της θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετούς μήνες μέχρι να την ξαναδούν στη σκηνή και η Μαντόνα (Madonna) δε θα έχει κανένα λόγο ν’ ασχοληθεί μαζί της. Η Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης ύστερα από τη δύσκολη επέμβαση στο ισχίο της, περιφέρεται με φαντεζί και χρυσά αναπηρικά καροτσάκια και έχει μετακομίσει προσωρινά στο Σικάγο για να είναι κοντά στον αγαπημένο της Τέιλορ Κίνει (Taylor Kinney).

Η 25χρονη τραγουδίστρια η οποία αναγκάστηκε ν' ακυρωσει την περιοδεία της, έχει πολλά πρότζεκτ στο μυαλό της και σύμφωνα με φίλους της, έχει εκνευριστεί που οι γιατροί δεν την αφήνουν να επανέλθει κανονικά παρ’ όλο που έχει αρχίσει να περπατάει και είναι καλύτερα γενικά.

Απ’ ότι δήλωσε η ίδια, θ’ αποσυρθεί απ’ όλα για ένα διάστημα, μάλλον θα επιστρέψει το Σεπτέμβριο και τώρα γράφει συνέχεια καινούριο υλικό, κάτι που το θεωρεί τρομερά θεραπευτικό στην κατάσταση που είναι. «Είναι απλά ένα εμπόδιο στο δρόμο. Είμαι ευγνώμων γιατί για μένα είναι προσωρινό και αρκετοί δεν έχουν την ίδια τύχη.» έγραψε η Mother Monster στους φανς της στο twitter.

Κ.Π