Ελληνας σχεδιαστής ντύνει τη Μπιγιονσέ!

17.04.2013
Η σουπερσταρ επέλεξε Vrettos Vrettakos για την περιοδεία της ''The miss Carter show''!

Ο Βρεττός Βρεττάκος, με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο, συνεργάστηκαν με την διάσημη σταρ, στην παγκόσμια περιοδεία της «The miss Carter show».

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της με πρώτο σταθμό το Ζάγκρεμπ, όπου παραβρέθηκε και ο διάσημος σχεδιαστής.

Εντυπωσιακή και σέξι, όπως πάντα, έκλεψε τις εντυπώσεις με τις χορευτικές κινήσεις, τη φωνή αλλά και την εμφάνισή της, δια χειρός ...Vrettos Vrettakos!

Ο Έλληνας σχεδιαστής σε συνεργασία με τον ενδυματολόγο Διονύση Κολποδίνο επιμελήθηκαν μέρος των εμφανίσεων της διάσημης σταρ για την περιοδεία της ''The miss Carter show''.

Για το συγκεκριμένο show δημιουργήθηκαν, μια ολόσωμη μεταξωτή μαύρη φόρμα, κεντημένη με κρύσταλλα Swarowski σε αποχρώσεις του μπλέ(cobalt) και μία δεύτερη με έντονα ανοίγματα στη μέση και τους γοφούς καθώς και αντίστοιχες ολόσωμες φόρμες για το οκταμελές μπαλέτο της.

Αναλυτικότερα,για το σχεδιασμό των ρούχων της Μπιγιονσέ χρειάστηκαν εκατοντάδες ώρες χειροποίητης δουλειάς, 1.000.000 περίπου Swarowski κρύσταλλα και όλα υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Vrettou Vrettakou και του creative consultant Διονύση Κολποδίνου.