Έξαλλος ο μπαμπάς της Γουάινχαουζ με τη Μπιγιονσέ

23.04.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια εξόργισε τον Μιτς Γουάινχαουζ ο οποίος διαχειρίζεται τα πνευματικά δικαιώματα των τραγουδιών της κόρης του και δεν ενημερώθηκε για μια καινούρια διασκευή.

Η καινούρια ταινία του Μπαζ Λούρμαν (Buz Lhurman), «The Great Gatsby» ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της στο φεστιβάλ των Καννών στις 15 Μαΐου το οποίο φέτος έχει ένα άκρως χορταστικό πρόγραμμα και έχει μαζέψει μερικούς από τους καλύτερους σινεμανθρώπους της βιομηχανίας των καρέ.

Στο soundtrack της ταινίας όπως είχαμε πει εδώ, θα είναι η ελίτ της mainstream ποπ και rnb σκηνής αλλά δύο απ’ αυτούς ενόχλησαν το μπαμπά της Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) λόγω της διασκευής τους σε γνωστή επιτυχία της κόρης του. Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Andre 3000 έδωσαν τη δική τους εκδοχή στο Back to Black το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα ολόκληρο και ο Μιτς Γουάινχαουζ (Mitch Winehouse) εξοργίστηκε όχι μόνο επειδή δεν ζήτησαν την άδεια του αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα.

« Δε νομίζω ότι προσφέρει κάτι στο τραγούδι. Δε ζήτησαν την άδεια μου για την ηχογράφη του και πρέπει να πληρώσουν κάποιο πρόστιμο γι αυτό που έκαναν. Δε μπορώ να σας πω πόσα αλλά θα είναι πολλά λεφτά» ισχυρίστηκε ο πατέρας της Αγγλίδας τραγουδίστριας και διευθυντής του Ιδρύματος Amy Winehouse Foundation και δεν έδειχνε να αστειεύεται.

K.Π