Η Αντέλ παίρνει τη σειρά της Σούζαν Μπόιλ

26.04.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει τελικά πρώτη τη νέα της δουλειά και θα αφήσει τη συνάδελφο σε αναμονή.

Η μία είναι μία από τις πλουσιότερες κι η πιο εμπορική τραγουδίστρια αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει κλείσει ούτε τα 26 της χρόνια. Η δεύτερη ήταν η αποκάλυψη του «Britain’s Got Talent», ανέβηκε κατευθείαν στις κορυφές των chart κι η ηλικία της μετράει κάτι παραπάνω από τα διπλά χρόνια της πρώτης.

Η Αντέλ (Adele) και η Σούζαν Μπόιλ (Susan Boyle) είναι στην ίδια δισκογραφική εταιρία κι ετοιμάζουν καινούριους δίσκους αλλά ξαφνικά έγινε μια αλλαγή στη σειρά προτεραιότητας. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των κυκλοφοριών, η 52χρονη τραγουδίστρια ήταν να κυκλοφορήσει το άλμπουμ της που είναι σχεδόν έτοιμο πριν την Αντέλ η οποία τώρα ξεκίνησε να ετοιμάσει το δικό της. Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Μπόιλ θα χρειαστεί να περιμένει λίγο παραπάνω να εμφανιστεί στα ράφια.

« Και οι δύο έχουν καταφέρει απίστευτα πράγματα και είναι πολύ σημαντικές καλλιτέχνιδες. Παρ όλο που η Σούζαν κάνει έχε μεγάλα χιτ και υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες για το επόμενο της άλμπουμ, η Αντέλ είναι η προτεραιότητα της εταιρίας. Ποτέ δεν ήταν πιο hot.»ανέφερε μία πηγή στη Mirror. Επιπλέον πρόσθεσε πως η Αντέλ ξεκίνησε να ηχογραφεί κομμάτια στο Λονδίνο, τέσσερα τραγούδια είναι στο τελικό στάδιο και στη συνέχεια θα πάει σε στούντιο του Λος Άντζελες για να τελειώσει το δίσκο.

Κ.Π