PSY: Οι ετοιμασίες του Gentleman ήταν σκέτη κόλαση!

29.04.2013
Ο 35χρονος περφόρμερ πέρασε τις χειρότερες μέρες της ζωής του καταα τη διάρκεια των γυρισμάτων του Gentleman αλλά τώρα δεν προλαβαίνει να μετράει ιντερνετικές επισκέψεις.

Το δεύτερο βίντεο κλιπ του μετράει πάνω από 230 εκατομμύρια views στο you tube, απαγορεύτηκε σε ένα μεγάλο δίκτυο στην Κορέα γιατί καταστρέφει δημόσια περιουσία και κατάφερε να επιστρέψει μετά το θρίαμβο του "Gangnam Style" χωρίς να περάσει αδιάφορος (άσχετα αν το "Gentleman" δεν είναι κάτι φοβερό). Όμως ο PSY δεν πέρασε και τόσο καλά την εβδομάδα που γίνονταν τα γυρίσματα και βγήκε το κλιπ στον αέρα.

"Το Gentleman κυκλοφόρησε στο ίντερνετ στις 12 Απριλίου και την επόμενη μέρα είχα μία μεγάλη συναυλία στην Κορέα… οπότε εκείνη η εβδομάδα ήταν σκέτη κόλαση. Την Παρασκευή έπρεπε να βγει το τραγούδι και το Σάββατο να ανέβει το βίντεο αλλά και να τραγουδήσω σ ένα στάδιο γεμάτο με 50.000 άτομα. Τη Δευτέρα και την Τρίτη κάναμε τα γυρίσματα και Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή κάναμε το μοντάζ ενώ παράλληλα εγώ έκανα πρόβες και μάθαινα τη χορογραφία. Οπότε αυτή η εβδομάδα ήταν η χειρότερη της ζωής μου."δήλωσε ο 35χρονος Κορεάτης στο MTV.

Επίσης, μέχρι να καταλήξει στην τελική μορφή του τραγουδιού, το άλλαξε πάρα πολλές φορές μέχρι και την τελευταία στιγμή γιατί ήταν υπερβολικά αγχωμένος και καθόλου ενθουσιασμένος. Όπως αναφέρει, ο σκοπός του ήταν να μην τον αποκαλέσουν ως "one hit wonder" που απλά κάνει μια επιτυχία πυροτέχνημα και τέλος και τώρα που είδε την ανταπόκριση του κόσμου είναι τρομερά χαρούμενος.

Κ.Π