Η διασκευή της Μπιγιονσέ που εξόργισε το μπαμπά της Έιμι

29.04.2013
Η 31χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με έναν από τους Outcast κυρίους και λίγο πριν πατήσουν τα κόκκινα χαλιά των Καννών, η δική τους εκδοχή στο Back to Black είναι εδώ ολόκληρη (με κάποιες παρεμβολές από τζιγκλάκια ραδιοφωνικού σταθμού και σχολια των παραγωγών.)

Στο φετινό φεστιβάλ των Καννών η Έιμι Γουάινχαουζ (Amy Winehouse) θα έχει την τιμητική της. Όπως είχαμε πει τότε, ο σκηνοθέτης του παρα πολύ καλού Senna, Ασίφ Καπάντια (Asif Kapadia) ανέλαβε να γυρίσει ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την προσωπικότητα της Αγγλίδας τραγουδίστριας που « θα παγιδεύει στο φακό της λάμψη της αλλά θα ρίχνει και φως στον κόσμο στον οποίο ζούμε, με τρόπο που λίγες ταινίες μπορούν να επιτύχουν» όπως λέει ο ίδιος.

Όμως το όνομα της συνδέεται και με την πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή του Μπαζ Λούρμαν (Buz Lhurman), The Great Gatsby με την οποία θα κάνει πρεμιέρα το φεστιβάλ κι έχει στο soundtrack σχεδόν όλη την αφρόκρεμα της mainstream σκηνής . Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Andre 3000 διασκεύασαν το «Back to Black» και ο Μιτς Γουαινχαουζ (Mitch Winehouse) εξοργίστηκε γιατί και δεν του ζήτησαν την άδεια αλλά κι επειδή δεν του άρεσε καθόλου.

Ύστερα από δύο μικρές δόσεις του κομματιού, ήρθε επιτέλους ολόκληρο και δε μας ενθουσίασε καθόλου παρ’ όλο που περιμέναμε το αντίθετο από το συγκεκριμένο δίδυμο. Άκουσε το ένα κλικ παρακάτω…

Κ.Π