Έμελι Σάντε: Έσπασε το ρεκόρ των Beatles!

29.04.2013
Η 26χρονη Σκωτσέζα έχει γίνει μόνιμη κάτοικος των αγγλικών charts και προσπέρασε τα Σκαθάρια...

Είναι από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις γυναικείων φωνών που δεν έχουν φτάσει τα 30, από τον πρώτο της κιόλας δίσκο μάζεψε διθυραμβικές κριτικές από πολλούς μετρ των μουσικών αστεριών και παρέμεινε στα charts για να καταρρίψει ρεκόρ του Τζον Λένον (John Lennon) και της παρέας του.

Η Έμελι Σάντε (Emeli Sande) με το ντεπούτο άλμπουμ της Our Version of Events είναι ακόμα στο top10 των βρετανικών άλμπουμ και διανύει την 63η εβδομάδα ενώ η ιστορία έγραφε πως εδώ και 50 χρόνια κανείς δεν είχε τις 62 του Please Please Me των Beatles. “Είναι λίγο σουρεάλ να αναφέρεται το όνομα σου δίπλα σ’ εκείνο των Beatles” δήλωσε η 26χρονη τραγουδίστρια όταν έμαθε για το επίτευγμα της και δε μπορεί να το πιστέψει.

Ο δίσκος της είχε κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο της προηγούμενης χρονιάς, έχει πουλήσει 1.82 εκατομμύρια αντίτυπα και τα τρία σινγκλ της «Read About It», «Beneath Your Beautiful» και «Next to Me» έχουν φτάσει στην πρώτη θέση των charts με το τελευταίο να έχει ανακηρυχθεί ως το πιο πολυπαιγμένο τραγούδι του 2012.

Κ.Π