Ένα μπακούρι στην Αθήνα

20.06.2013
Μετά το «Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια»(2009) και το «Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη» (2012), η Στέλλα Καραμπακάκη «ξαναχτυπά» με το ίδιο πηγαίο χιούμορ και το ιδιαίτερα καυστικό λεξιλόγιό της στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Ένα Μπακούρι στην Αθήνα». Διαβάζεται από έξυπνες γυναίκες και από άνδρες με χιούμορ!

Στο κατώφλι της οικονομικής κρίσης, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου αναζητά, αν όχι τον τέλειο άντρα, τουλάχιστον έναν σύντροφο.

Οι παροιμίες της αθυρόστομης γιαγιάς της, που αναβλύζουν πηγαία σε κάθε δύσκολη κατάσταση, τη βοηθάνε να εκτονωθεί, και κάποιες φορές να βρει μια λύση στα προβλήματα επικοινωνίας των δύο φύλων. Η απολαυστική περιπλάνηση μιας σύγχρονης γυναίκας, με αυτοειρωνεία και καυστικό χιούμορ, στην Αθήνα λίγο πριν έρθουν τα πάνω-κάτω.

Μετά το «Οι άντρες είναι σαν τα παπούτσια»(2009) και το «Σαν τον Αλήτη με τη Λαίδη» (2012), η Στέλλα Καραμπακάκη «ξαναχτυπά» με το ίδιο πηγαίο χιούμορ και το ιδιαίτερα καυστικό λεξιλόγιό της στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Ένα Μπακούρι στην Αθήνα».
Διαβάζεται από έξυπνες γυναίκες και από άνδρες με χιούμορ!

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου στις 19.30 το βιβλίο παρουσιάζεται σ΄ έναν υπέροχο νέο χώρο στα Εξάρχεια, τη Λοκομοτίβα (Μπόταση 7 & Σολωμού), όπου νέες γυναίκες από το χώρο των ΜΜΕ θα σχολιάσουν το βιβλίο, τις σχέσεις, αλλά και την οικονομική κρίση. Μία από αυτές η δικιά μας Κατερίνα Πατούλια από το www.womenonly.gr

Εκδόσεις Πολύτροπον
Στέλλας Καραμπακάκη, «ΕΝΑ ΜΠΑΚΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
ISBN: 978-960-6840-40-1, διαστ.: 14x21 σελ.: 110, τιμή: € 9.00