Τριήμερο dance φεστιβάλ με top Έλληνες dj's

20.06.2013
Τριήμερο φεστιβάλ για τους εραστές της μουσικής, των ταξιδιών και των εκπλήξεων στο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη!

Τριήμερο φεστιβάλ για τους εραστές της μουσικής, των ταξιδιών και των εκπλήξεων στο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη! Το τριήμερο της ξεκούρασης, της απόλαυσης και της διασκέδασης ξεκινά την Παρασκευή 12 Ιουλίου.

Ο «the king of the night», Βασίλης Τσιλιχρήστος, μετά από 20 και πλέον χρόνια στον χώρο δεν χρειάζεται συστάσεις: θα είναι από τους βασικούς πρωταγωνιστές του πάρτυ! Στο ίδιο τέμπο, ο πολύ δημοφιλής CJ Jeff που ξέρει πώς να δυναμιτίζει το κοινό. Μαζί και ο Θοδωρής Τριανταφύλλου, ο " ταξιδιάρης"dj της παρέας, δημιουργεί ατμόσφαιρες με τις μουσικές του και επιβραβεύεται με την αγάπη μας.

Στο Summer Dance House Edition θα βρεθεί και ο Lefty D: ένας αυθεντικός fan της house, δημιουργεί ασύλληπτα sets που γίνονται "talk of the musical town". Alceen, ή κατά κόσμον, Άλκης Αφεντάκης: ένα πολλά υποσχόμενο όνομα στην κονσόλα, το next big thing, μας κερδίζει με αστραπιαίους ρυθμούς. Tέλος, ο Consoul Trainin, «εραστής» της electro, house και progressive θα μας εξιτάρει με τα ανατρεπτικά sets και remixes του.

Όλοι τους υπόσχονται να μας μαγέψουν και θα μας δονήσουν ασταμάτητα σε ρυθμούς nu disco deep electronica, από τις 12 έως και τις 14 Ιουλίου, στο 5άστερο ξενοδοχείο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη.


Παρασκευή 12/ 7 (on board)
Lefty D

Παρασκευή 12/7 night party
Thodoris Triantafillou

Σάββατο 13/7 (noon at the beach)
Alceen – Consoul Trainin

Σάββατο 13/7 Club Byblos night party
Lefty D
Thodoris Triantafillou
Cj Jeff
Vassili TsiliChristos

Κυριακή 14/7 (on board)
Alceen – Consoul Trainin


Στις 16:00 ακριβώς επιβιβαζόμαστε στο πλοίο, που θα πάρει μακριά από την καθημερινότητα και σαλπάρουμε για Ερμιόνη! Μαζί μας και ο Lefty D μας «ταξιδεύει εν πλω» με τις μουσικές του επιλογές.

Φθάνουμε στο Barceló Hydra Beach Resort στην Ερμιόνη στις 18:00. Μια βουτιά στις υπέροχες πισίνες για να δροσιστούμε –ή για όσους προτιμούν θάλασσα, τρεις αμμώδεις παραλίες με κρυστάλλινα νερά απλώνονται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο-.

Ηλιοβασίλεμα, cocktail, και το τριήμερο πάρτι ξεκινά! Ο Thodoris Triantafillou στα decks από τις 22:00 δημιουργεί ατμοσφαιρικά house τοπία, λουσμένα στην καλοκαιρινή αύρα!

Tο Beach Party του Σάββατου 13 Ιουλίου ξεκινά στις 14:00 με τους Alceen & Consoul Trainin που θα βρίσκονται στα «παραλιακά» decks μέχρι τις 18.00 και συνεχίζεται στο club Byblos: συντονιζόμαστε στου ρυθμούς των Lefty D ,Thodoris Triantafillou, Cj Jeff, Vassili Tsilichristos! Μας μεταδίδουν ερεθιστικά vibe και μας παρασύρουν σε ατέλειωτο χορό έως το πρωί!

Το πάρτι συνεχίζεται και στο πλοίο της επιστροφής: Alceen & Consoul Trainin ξεδιπλώνουν τις φρέσκες, γκρουβάτες μουσικές τους, το απογευματάκι της Κυριακής!

Info

Που:Hydra Beach Resort, Ερμιόνη

Πότε: 12 - 14 Ιουλίου

To πακέτο "Summer Dance House Barceló Hospitality" κοστίζει 240 ευρώ. Περιλαμβάνει διαμονή (2 νύχτες) στο 5άστερο Barceló Hydra Beach Resort, μεταφορικά με το πλοίο, από και προς τον Πειραιά, τέσσερα γεύματα (12/7 βραδινό, 13/7 πρωινό & μεσημεριανό, 14/7 πρωινό και μεσημεριανό),εισιτήρια εισόδου για τις τρεις ημέρες του φεστιβάλ.

Για κρατήσεις: 27540 98700 & 27540 31514

Για όσους επιλέξουν να έρθουν μόνο στο Summer Dance House Edition Festival η τιμή εισόδου είναι για την Παρασκευή 30ευρώ ενώ για το Σάββατο, 40 ευρώ. Η τιμή εισόδου για το διήμερο είναι 50 ευρώ.