Ναρκωτικά,όπλα,αλκοόλ: Η σκοτεινή πλευρά του Σινάτρα

25.06.2013
Το διάσημο μέλος του Rat Pack που ενέμπνευσε πολλές γενιές δεν είχε μόνο στενές σχέσεις με τη μαφία αλλά ήταν και απίστευτα αυτοκαταστροφικός.

Η Άβα Γκάρνερ (Ava Gardner) δεν έδωσε ποτέ την έγκριση της για να βγει αλλά η αυτοβιογραφία της “Ava Garner: The Secret Conversations” με συγγραφέα τον Πίτερ Έβανς (Peter Evans) κυκλοφόρησε κανονικά κι έχει μέσα ντοκουμέντα που κανείς δε θα ήθελε να βγουν στη δημοσιότητα.

Η γνωστή ηθοποιός ήταν ζευγάρι με τον Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra), ο Έβανς για να μαζέψει υλικό για το βιβλίο του, ηχογράφησε πάρα πολλές συνομιλίες τους και δημοσίευσε περιστατικά που σύμφωνα με τους δύο σταρ ήταν off the record.

"Συνηθίζαμε να πίνουμε και να καβγαδίζουμε κάθε βράδυ. Ξεκινούσαμε πίνοντας από τέσσερα μεγάλα μαρτίνι ο καθένας, συνεχίζαμε με κρασί κατά την διάρκεια του δείπνου και μετά βγαίναμε έξω σε κάποιο κλαμπ όπου πίναμε ουίσκι. Μια τέτοια βραδιά κατέληξα να του πω ότι δεν θέλω να κοιμηθώ μαζί του κι έπεσα για ύπνο σε άλλο κρεβάτι. Ξύπνησα όταν άκουσα τον πυροβολισμό από την άλλη κρεβατοκάμαρα της σουίτας. Σηκώθηκα και πήγα προς τα εκεί. Δεν ήξερα τι θα βρω. Αν και το πιο πιθανόν ήταν να έχει τινάξει τα μυαλά του στον αέρα. Όταν μπήκα τον βρήκα να χαμογελάει σαν παιδί που είχε κάνει σκανταλιά. Είχε πυροβολήσει με το όπλο στο μαξιλάρι". αναφέρει κάποια στιγμή η Γκάρνερ.

Σε κάποιο άλλο σημείο, μιλάει για τον εθισμό του μεγάλου τραγουδιστή στα ναρκωτικά, πως όταν πάθαινε overdose ήταν πιο ήσυχος απ΄όταν ήταν μεθυσμένος και πάθαινε συνέχεια κρίσεις αλλά κάθε φορά που εκείνη τον άφηνε πάντα επέστρεφε. "Ήταν σαν κραυγή για βοήθεια. Και κάθε φορά κατάφερνε να με κάνει να γυρίσω πίσω" όπως λέει χαρακτηριστικά.

Κ.Π