Ο Betoko στα decks του Bolivar beach bar

25.06.2013
Το Bolivar Beach Bar φέρνει τα πιο Hot ονόματα της σύγχρονης dance σκηνής.

Ο Betoko δηλώνει σκλάβος των παθών του και έχει ένα μεγάλο πάθος: τη μουσική! Έρχεται στο Bolivar Beach Bar την Πέμπτη 27 Ιουνίου για να μας μεταδώσει το πάθος του και να μας μαγέψει... Στα decks του Bolivar Beach Bar θα βρίσκεται με groovy ήχους η Cleopatra Fyntanidou. Το line up συμπληρώνουν οι Wagner και Panos Gerontakis.

Ο Betoko (DIYNAMIC MUSIC/ Get Physical Music) από τα πιο hot ονόματα στα διεθνή dance floors, αυτή τη στιγμή, υπογράφει πρωτοποριακές παραγωγές, μιξάρει tech, minimal & house ήχους και οι ξεχωριστές παραγωγές του βρίσκονται στο play list των καλύτερων dj's του κόσμου όπως οι: M.A.N.D.Y, Gregor Tresher, Martinez, Steve Lawler, Dubfire, Sven Vath και Marco Carola.

Τα κομμάτια του «έντυσαν» τηλεοπτικές σειρές όπως το CSI, διαφημίσεις και κατόρθωσε να συνεργαστεί με τη Madonna στην περιοδεία της «Sticky & Sweet» - αυτή που είδαμε και στην Ελλάδα... Ο Betoko με τις πρωτότυπες ιδέες του αλλά και εξαιρετικές παραγωγές του, εξελίσσει την ηλεκτρονική μουσική, τη «στολίζει» με εκλεπτυσμένες, πρωτότυπες, πρωτοποριακές, μαγικές συνθέσεις.

Info
Που: Bolivar beach bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Πότε: Πέμπτη 27 Ιουνίου

Τηλ.: 697 0367684

Cocktails - 8 Euro / drinks - 6.5 Euro / beer - 5 Euro