Ξανά στο χειρουργείο η Τζέσι Τζέι

25.06.2013
Η 25χρονη τραγουδίστρια, στιχουργός, περφόρμερ και πολλά άλλα θα μείνει πάλι στον πάγκο για κάποιο διάστημα επειδή δεν άκουσε τις συμβουλές των γιατρών της.

Πριν δύο χρόνια είχε κάνει επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο και χωρίς να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα εμφανιζόταν στις συναυλίες της με νάρθηκα ο οποίος φυσικά στολιζόταν ανάλογα το ντύσιμο και ήταν καθισμένη σε διάφορους θρόνους επί σκηνής.

Όμως τελικά η Τζέσι Τζέι (Jessie J) θα χρειαστεί να ξανασυναντηθεί με τα νυστέρια. Η 25χρονη τραγουδίστρια θα χρειαστεί να μπει γι άλλη μια φορά στο χειρουργείο για να αφαιρέσει τη λάμα που είχε τοποθετηθεί στο πόδι της γιατί έχει πολύ έντονους πόνους που δε μπορεί να αντέξει.

Σύμφωνα με όσα είχε γράψει στο twitter πριν λίγο καιρό, δεν άκουσε ποτέ τους γιατρούς οι οποίοι την είχαν συμβουλέψει να μη φοράει ψηλά τακούνια στη σκηνή ενώ χορεύει γιατί δεν κάνει καθόλου καλό στην κατάσταση της. «Θα αποσυρθώ κάποιες μέρες των Χριστουγέννων για να μπω χειρουργείο. Η λάμα χτυπάει το κόκαλο και μου προκαλεί τεράστιο πόνο.» έγραψε και θα επαναπρογραμματίσει κάποιες εμφανίσεις που θα γίνονταν εκείνη την περίοδο.

Κ.Π