O Ομπάμα διασκευάζει Daft Punk!

26.06.2013
Ο Πρόεδρος της Αμερικής δε μπόρεσε ν' αντισταθεί σ όλ την υστερία που έχει πιάσει το λαό με τους νέους Daft Punk και πρόσθεσε τη δική του εκδοχή στο χιτ τους.

Η καινούρια μόδα από τότε που βγήκε το καινούριο άλμπουμ των Daft Punk είναι οι διασκευές των τραγουδιών τους και ειδικά του “Get Lucky” ή και ολόκληρου του δίσκου όπως έκανε ο Νίκολας Γιαρ (Nicolas Jaar) και κάποια είναι λίγο καλύτερα.

Ο τελευταίος που τραγούδησε το "Get Lucky" έχει για σπίτι τον Λευκό Οίκο, είναι κολλητός του Τζέι Ζ (Jay Z) και θα μπορούσε άνετα να γεμίζει στάδια με την ιδιότητα του περφόρμερ. Εύκολος γρίφος. Ο Μπαρακ Ομπάμα (Barack Obama) που έπαιξε μέχρι και σ’ εκείνο το βίντεο- παρωδία του Ντάνιελ Ντέι Λιουις (Daniel Day Lewis), διασκεύασε το χιτ του γαλλικού διδύμου και το βίντεο του Barackdubs που έχει μαζέψει πάνω από 3 εκατομμύρια views έχει αποσπάσματα από ομιλίες του που συνθέτουν (περίπου) το ρεφρέν του κομματιού σ' ένα μοντάζ- ντελίρριο.

Ο ίδιος χρήστης είχε φτιάξει παρόμοια βίντεο με τον Πρόεδρο της Αμερίκης στα οποία έλεγε το "What makes you beautiful" των One Direction, το "Call me maybe" της Κέρλι Τζέι Τζέπσεν (Carly Jae Jepsen) και το "Can’t touch this" του Mc Hammer και δε θέλουμε να σκεφτόμαστε πόσες ώρες είναι μπροστά στον υπολογιστή.

Κ.Π