Έξαλλος ο Στιούαρτ με τη βασίλισσα Ελισάβετ

02.07.2013
Ο 68χρονος τραγουδιστής δε μπορεί να δεχτεί ότι οι συμπατριώτες του δεν έχουν βάλει ακόμα το Sir μπροστά από το όνομα του.

Ο Ροντ Στιούαρτ (Rod Stewart) στην τελευταία του συνέντευξη θυμίζει κάτι μικρά παιδιά που ζηλεύουν τα παιχνίδια των διπλανών τους και γκρινιάζουν ότι είναι αδικημένα. Όμως τουλάχιστον εκείνα δικαιολογούνται λόγω ηλικίας. Ο 68χρονος μουσικός έχει παράπονα που η βασιλική οικογένεια δεν το έχει τιμήσει ακόμα με τον τίτλο του ιππότη όπως έχει γίνει με τους Σερ Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) και Τομ Τζόουνς (Tom Jones).

"Ο Μικ δεν πληρώνει φόρους στην Αγγλία και ο Τομ μένει στην Αμερική. Αν είναι να έρθει κι η δική μου ώρα θα έρθει. Αν όχι, δε μ’ ενοχλεί." ανέφερε αν και την τελευταία του φράση δε νομίζουμε ότι την εννοεί. Όσο για το κοινό που μπορούν να έχουν με τη βασίλισσα Ελισάβετ δήλωσε πως είναι το κούρεμα τους που είναι το ίδιο εδώ και 45 χρόνια.

Για το τέλος δεν ξέχασε να σχολιάσει κι άλλο τον Τζάγκερ λέγοντας πως μπορεί να είναι καλός blues τραγουδιτής αλλά τεχνικά δεν είναι τόσο καλός όσο εκείνος κι επίσης τον είχε κάνει να κοκκινίσει όταν την περίοδο που έβγαινε με τη Ντι Χάριγκτον (Dee Harrington), ο πρώτος με τη γυναίκα του πρότειναν να κάνουν σεξ και τα δύο ζευγάρια μαζί. "Μία φορά το έχω κάνει με κάποιες Ασιάτισσες αλλά δε μου 'ταιριάζει. Είμαι ρομαντικός και προτιμώ παραδοσιακά πράγματα” είπε χαρακτηριστικά.

Κ.Π