Γεννητούρια στη συναυλία των Rolling Stones!

02.07.2013
Μια φανατική θαυμάστρια του συγκροτήματος πήγε ακόμα κι ετοιμόγεννη στη συναυλία τους στο μεγαλύτερο φεστιβάλ της Αγγλίας και την περίμενε μια έκπληξη.

Ένα κορίτσι από την Αγγλία θα έχει μία ωραία ιστορία να διηγηθεί όταν μεγαλώσει και θα τη συνδέει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μπάντα του Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger). Λίγη ώρα αφότου ξεκίνησε η συναυλία των Rolling Stones στο Glastonbury όπου ήταν headliners και δυστυχώς ήμασταν πολλά χιλιόμετρα μακριά, η εγκυμονούσα φαν τους Χέιντι Γουέσον (Heidi Wesson) άρχισε να νιώθει πόνους και μεταφέρθηκε στο μαιευτήριο.

Τελικά γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι (έτσι δε λένε οι γιατροί;) και χαρακτήρισε την κατάσταση σουρεάλ γιατί το μωρό ήρθε στον κόσμο πολύ νωρίτερα απ ότι περίμεναν. «Άρχισα να πονάω όταν οι Stones βγήκαν στη σκηνή αλλά η κόρη μου γεννήθηκε αρκετές ώρες μετά την άφιξη στην κλινική. Είμαι συγκλονισμένη. Θέλω να μπω στ’ αυτοκίνητο και να γυρίσω πίσω. Θα έχω μια υπέροχη ιστορία να της πω όταν μεγαλώσει» είπε η 33χρονη Χέιντι.

Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νέα, πήγε αρκετός κόσμος στo Ivy Mead Medical centre για να της ευχηθεί ενώ οι σεκιούριτι της συναυλίας της έκαναν δώρο ρούχα για το μωρό, κάτι που τη συγκίνησε πολύ. Ευχόμαστε να γίνει και νονός ο Μικ.

Κ.Π