Ξέφρενος γάμος για την Αβρίλ Λαβίν

03.07.2013
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η 28χρονη σταρ αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον φροντμαν των Nickelback Τσαντ Κρούγκερ (Chad Kroeger) στη νότια Γαλλία.

Η Αβρίλ Λαβίν (Avril Lavigne) παντρεύτηκε και έκανε ένα τρελό πάρτυ!

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η 28χρονη σταρ αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης με τον φροντμαν των Nickelback Τσαντ Κρούγκερ (Chad Kroeger) στη νότια Γαλλία. Συγκεκριμένα, αντάλλαξαν τους όρκους τους τη Δευτέρα αλλά βρίσκονταν εκεί εδώ και μέρες περνώντας τις τελευταίες τους εργένικες στιγμές, μαζί.

Στην τελετή παρευρέθηκαν 50 άτομα και μετά ξεκίνησε ένα τρελό πάρτυ μέχρι τις πρώτες ώρες της Τρίτης. Το Us Weekly αναφέρει ότι η κατάσταση ήταν ξέφρενη, είχε πολύ χορό, πολύ ποτό, πολύ φαγητό και δάκρυα χαράς και συγκίνησης. Και όλο αυτό είχε ξεκινήσει με το προγαμιαίο πάρτυ από το Σάββατο...
"Το ζευγάρι κρατούσε από ένα ποτήρι κρασί και φιλιόντουσαν κάτω από τα μαγικά πυροτεχνήματα" αναφέρει ένας από τους καλεσμένους που περιγράφει τον γάμο συγκλονιστικό.

Η ίδια πάντως είχε εδώ και καιρό δηλώσει ότι θα ήθελε ο γάμος της να είναι μία εμπειρία ζωής. Αυτός μάλιστα είναι ο δεύτερος γάμος της αφού είχε παντρευτεί τον σταρ των Sum 41, Ντέρικ Γουίμπλεϊ.

Ε.Σ.