Η Λόπεζ τραγουδάει για γνωστό δικτάτορα και προκαλεί αντιδράσεις

03.07.2013
Η 42χρονη τραγουδίστρια πήγε μέχρι το Τουρκμενινστάν για συναυλία αλλά δεν ήξερε για ποιον θα τραγουδήσει όπως ισχυρίστηκε αλλά δεν την πίστεψαν και πολλοί.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Τζένιφερ Λόπεζ) προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με την απόφαση της να τραγουδήσει για τον πρόδερο του Τουρκμενινστάν με το πολύ εύκολο και απλό ονοματεπώνυμο Γκαρμπανγκάλι Μπερντιμουχαμεντοου (Gurbanguly Berdimuhamedow) και η αμοιβή της έφτασε το 1.5 εκατομύριο δολάρια.

Η συναυλία έγινε στο θέρετρο Avaza αξίας δύο εκατομμυρίων στις ακτές της Κασπίας θάλασσας για τα γενέθλια του 56χρονου και όταν πρόκειται για μια χώρα που καταπατούνται τ ανθρώπινα δικαιώματα καθημερινά και έχει τέτοιο καθεστώς τότε είναι αναμενόμενες οι κατηγορίες εναντίον της.

«Αν η Τζένιφερ γνώριζε την κατάσταση που επικρατεί με τ’ ανθρώπινα δικαιώματα σε όλους τους τομείς, δεν θα είχε δεχθεί να παρευρεθεί.» δήλωσε εκπρόσωπος της 42χρονης τραγουδίστριας ενώ ανακοίνωσαν αργότερα πως η Λόπεζ δεν είχε ενημερωθεί ότι το σόου είναι για τα γενέθλια του δικτάτορα και της ζητήθηκε τελευταία στιγμή να τραγουδήσει το Happy Birthday στον Μπερντιμουχαμεντοου.

Όσο για τις απαιτήσεις της, η σύντροφος του Κάσπερ Σμαρτ (Casper Smart) δεν διαπραγματεύτηκε την τιμή της αμοιβής της και ζήτησε ιδιωτικό τζετ και πεντάστερο ξενοδοχείο αποκλειστικά για εκείνη και όλη την ομάδα της.

Κ.Π