Η 8ctagon γιορτάζει δέκα χρόνια στο Χυτήριο

04.07.2013
Αφορμή για γιορτή, τα 10χρονα της 8ctagon, του ανεξάρτητου low bap label που εδρεύει δυτικά απ’ το ποτάμι… στο Πέραμα.

Αφορμή για γιορτή, τα 10χρονα της 8ctagon, του ανεξάρτητου low bap label που εδρεύει δυτικά απ’ το ποτάμι… στο Πέραμα. To 2003 μια μικρή ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να βάλει γι’ άλλη μια φορά στη φωτιά το κεφάλι για να συνεχίσει να κάνει τα όμορφα που αγαπάει, χωρίς μεσάζοντες.

Η 8ctagon φτιάχτηκε επειδή την στήριξε ο κόσμος εκει έξω αλλά κι επειδή αυτοί οι λίγοι εξακολουθούμε ακόμα κόντρα στα δύσκολα να φανταζόμαστε όσα μπορεί να γίνουν αύριο με αξιοπρέπεια και αντοχή. Με τον ίδιο ή με κάποιον άλλο τρόπο η 8ctagon θα συνεχίσει να υπάρχει ενάντια στον εφησυχασμό και την παρακμή.

Μαζευόμαστε, λοιπόν, στο φιλόξενο κήπο του θεάτρου “Χυτήριο”, το Σάββατο 6 Ιουλίου και Κυριακή 7 Ιουλίου για το γιορτάσει με συναυλίες, Dj set, αφιερώματα, συζητήσεις, προβολές. Τα μικρόφωνα θα αλλάξουν πολλά χέρια:

B.D.Foxmoor, Sadahzinia, Χνάρια, La Bruja Muerta, οι Noova Groova, οι Low Bap Armada, η σπουδαία Γιώτα Γιάννα ... Οι βραδιές θα ανοίγουν με μουσικά δρώμενα από την ομάδα του Καλλιτεχνικού Καφενείου των Αχαρνών και θα κλείνουν με διαφορετικα Pyromantic Vinyl Sets από τον B.D.Foxmoor, τον Dj K και τον Imanta.

Στον ίδιο χώρο θα συγκεντρώνουμε τρόφιμα και φάρμακα για τους Γιατρούς του Κόσμου στο Πέραμα, ενώ παράλληλα θα υπάρχει ανταλλακτικό παζάρι δίσκων και βιβλίων.

Info
Που:Πολυχώρος Χυτήριο, Ιερά Οδός 44 (5 λεπτά από το Μετρό του Κεραμεικού)

Πότε: 6 και 7 Ιουλίου

Τηλέφωνο 210 -34 12 313

Οι πόρτες θα ανοίγουν κάθε μέρα στις 7μ.μ.

Η είσοδος (με μπύρα) είναι 10ευρώ.