Το πανάκριβο δώρο της Γκάγκα στον αγαπημένο της

04.07.2013
Η 27χρονη τραγουδίστρια είναι τόσο γενναιόδωρη με τον σύντροφο της που θα ζαλιστείς από τα μηδενικά στα νούμερα.

Όταν φτάσεις στο τέλος αυτής της είδησης θα εύχεσαι να ήσουν φίλος της Mother Monster ανεξάρτητα αν τη συμπαθείς ή όχι. Ο Τέιλορ Κίνει (Taylor Kinney) γνωστός ανάμεσα σε άλλα ως και ο επίσημος αγαπημένος της Λέιντι Γκάγκα (Lady Gaga) έχει γενέθλια σε λίγες μέρες κι εκείνη αποφάσισε να του κάνει ένα ταπεινό δώρο που κοστίζει μόνο 37.000 δολάρια.

«Αν κάποιος με αγαπάει και θέλει να μου πάρει κάτι ωραίο, να διαλέξει ένα backpack. Θα το έχω για λίγο μέχρι να το χάσω ή μου το κλέψουν.» είχε δηλώσει κάποια στιγμή ο 32χρονος ηθοποιός και μοντέλο οπότε εκείνη διάλεξε τη συλλεκτική δερμάτινη τσάντα που σχεδίασε ο εκκεντρικός εικαστικός Νταμιέν Χερστ (Damien Hirst) για τη φίρμα The Row των διασήμων διδύμων Όλσεν (Olsen) με τις χαρακτηριστικές πολύχρωμες βούλες του.

Σημείωσε πως είναι μία από τις μόλις 12 που θα κυκλοφορήσουν κι επίσης η Γκάγκα κανόνισε να ταξιδέψουν με ιδιωτικό τζετ μέχρι το Σικάγο για να επισκεφτούν την οικογένεια του και να γιορτάσουν όλοι μαζί.

Όπως είπε μια πηγή, η 27χρονη τραγουδίστρια ξέρει πως Τέιλορ παίρνει πολύ σοβαρά τα γενέθλια του αλλά της είναι πολύ δύσκολο να του πάρει δώρο γιατί δεν του αρέσουν τα γρήγορα αυτοκίνητα, τα μεγάλα σπίτια ή τα κομψά κουστούμια. Το χαβιάρι μαύρο, το κρασί παλιό…

Κ.Π