Παντρεύτηκαν οι Γουίζ Καλίφα και Άμπερ Ροουζ;

09.07.2013
Ο 25χρονος ράπερ και η σύντροφος του έκαναν προθέρμανση για τη μεγάλη μέρα και θα περιμένουν μέχρι ολοκληρωθεί η δίαιτα της δέυτερης.

Ο Γουίζ Καλίφα (Wiz Khalifa) και η Άμπερ Ρόουζ (Amber Rose) ή αλλιώς το ζευγάρι της χρονιάς, πριν λίγο καιρό έγιναν γονείς του μικρού Σεμπάστιαν Τέιλορ Τόμαζ , κάτι που δε γινόταν να μην το προσέξεις αφού ήταν παντού και δεν έκρυβαν τον έρωτα τους.

Ο 25χρονος ράπερ και η 29χρονη απροσδιορίστου ιδιότητας κοπέλα του που είναι μαζί από το 2011, είχαν αρραβωνιαστεί βγάζοντας ανακοίνωση στο twitter πως είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και τώρα είπαν να το προχωρήσουν.

Σύμφωνα με το TMZ, παντρεύτηκαν σε πολύ στενό κύκλο στο Λος Άντζελες, το έγραψα φυσικά στο αγαπημένο τους social media και ετοιμάζουν έναν άλλο γάμο υπερπαραγωγή το φθινόπωρο γιατί όπως δήλωσαν, η Άμπερ πρέπει να επανέλθει στα κανονικά της κιλά ώστε να μπορεί να φορέσει το νυφικό που θέλει.

« Όταν ετοιμάζεις μία τελετή, πρέπει να καλέσεις την οικογένεια. Πρέπει να φορέσει ένα νυφικό στο νούμερο της και αν αποκτήσουμε κόρη μια μέρα, σε πρίπτωση που θέλει να της δώσει δε θα μπορεί αν το φορέσει με τα κιλά της εγκυμοσύνης.» ανέφερε ο Γουίζ στο New York City radio.

Κ.Π