Η Πινκ προτιμά το... τσιζκέικ από τη διασημότητα

16.07.2013
Η 33χρονη τραγουδίστρια και χορεύτρια δεν έχει κανένα πρόβλημα αν μείνει εκτός δημοσιότητας και έχει τρομερή αδυναμία στα τζιζκέικ.

Είναι μία από τις πιο σκληρά εργαζόμενες ποπάδικες τραγουδίστριες σ’ αυτή τη βιομηχανία που τις θέλει όλες τέλειες κι αψεγάδιαστες, διατηρεί το δικό της στυλ, τις χορογραφίες της δε θες να της δοκιμάσεις σπίτι ούτε για πλάκα και έχει φανατικό κοινό από την αρχή της καριέρας της.

Η Πινκ(Pink) θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως το αουτσάιντερ που έγινε φαβορί και τώρα ξεπουλάει δίσκους και συναυλιακά εισιτήρια αλλά δε τρελαθεί κιόλας αν μια μέρα φύγει από τα φλάς. «Αν μου συμβεί οτιδήποτε ως «Πινκ» θα νιώσω πολύ υπερήφανη με όλα αυά που έχω κάνει. Και θα είναι πολύ ωραία αν κάνω πιο πολλά παιδιά, τρώω πολύ τσιζκέικ, κάνω ποδήλατο και σηκώνω το μεσαίο δάχτυλο σε κάποιους.» είπε στη συνέντευξη της στο GQ.

Επίσης η 33χρονη τραγουδίστρια μίλησε και για την κόρη της λέγοντας για τη γέννηση της πως είναι το πιο κουλ πράγμα που της έχει συμβεί και πως πριν έρθει στον κόσμο η Γουίλοου (Willow) δεν ήθελε παιδιά γιατί φοβόταν επηρεασμένη κι από την περίεργη σχέση που είχε με τη δική της μαμά.

Όσο για το λόγο που τη συμπαθεί πολύς κόσμος, θεωρεί πως ταυτίζονται μαζί της και λόγω του λίγο σκοτεινού παρελθόντος της αφού όπως είχε πει πιο παλιά είχε μεγάλο πρόβλημα με τα ναρκωτικά και κατάφερε να το ξεπεράσει. «Νομίζω πως ο κόσμος με συμπαθεί γιατί μπορεί να έχουν περάσει παρόμοιες καταστάσεις με μένα. Από μικρή με τραβούσαν οι μειονότητες και πιστεύω ότι είναι κομμάτι της επικοινωνίας. Τους καταλαβαίνω.» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κ.Π