Κορίτσια, ο Άνταμ Λέβιν πάει για γάμο

17.07.2013
Ο 34χρονος γόης της ποπ δεν έχει αφήσει μοντέλο χωρίς να το ψαρέψει και μετά από τις ασταμάτητες οντισιόν, αποφάσισε να συνοδέψει και μία στην εκκλησία.

Είναι γνωστό πως έχει μια αδυναμία στις γυναίκες που συχνάζουν πάνω στις πασαρέλες κι έχουν αναλογίες που θέλουν ν’ αποκτήσουν οι κοινές θνητές αλλά και σ’ εκείνες των κινηματογραφικών καρέ κι αγαπούν οι φωτογραφικοί φακοί.

Ο Άνταμ Λέβιν (Adam Levigne) έχει υπάρξει ανάμεσα σε άλλες ο αγαπημένος της Κάμερον Ντίαζ (Cameron Diaz), Τζέσικα Σίμσον (Jessica Simpson) κι έζησε μεγάλο έρωτα με την τελευταία πρώην του Αν Β. (Anne V.) Τώρα ήρθε η ώρα να σοβαρευτεί ν’ αποκατασταθεί με μοντέλο για νύφη φυσικά.

Ο frontman των Maroon 5 τα ξαναβρήκε με την 24χρονη Μπεχάτι Πρίνσλοου (Behati Prinsloo) με την οποία είχε χωρίσει την άνοιξη για τη συνάδελφο της Νίνα Αγκντάλ (Nina Agdal), αρραβωνιάστηκαν και ετοιμάζονται για βέρες και χορούς του Ησαία. Σύμφωνα με δηλώσεις της μητέρας στης νύφης πριν κάποιους μήνες, τον εγκρίνει και τον συμπαθεί οπότε το πεδίο είναι ελεύθερο. Σημείωσε πως οι τρεις τελευταίες του κοπέλες σούλευαν μαζί στα ίδια σόου κάτι που είναι τουλάχιστον αστείο.

«Το θέμα είναι να μην είσαι πολύ εκδηλωτικός. Είναι κάτι ρομαντικό και εντελώς αυθόρμητο πράγμαα που μπορείς να κάνεις που είναι κι αποδοτικό. Και τι έγινε αν δε σ’ αρέσει ο άλλος; Είναι απλά ένα πρώτο ραντεβού.» είχε πει μεταξύ σοβαρού κι αστείου ο 34χρονος τραγουδιστής για το τέλειο πρώτο ραντεβού κι απ ότι φαίνεται πιάνει.

Κ.Π