Orange Grove Athens: Η νέα πρωτοβουλία της Ολλανδικής Πρεσβείας

25.07.2013
«Αν θες να προχωρήσεις και εξελιχθείς το μόνο πράγμα που πρέπει να διαπραγματευτείς είναι οι νέες ιδέες.»

«Αν θες να προχωρήσεις και εξελιχθείς το μόνο πράγμα που πρέπει να διαπραγματευτείς είναι οι νέες ιδέες.» λέει ο νέος επιχειρηματίας Αριστοτέλης Μιχαηλίδης στο παρακάτω βίντεο και συμφωνούμε απόλυτα μαζί του. Υπάρχουν πολλοί νέοι αυτή τη στιγμή που έχουν πολλές έξυπνες ιδέες και είναι τρομερά θετικό να βλέπεις ατομικές ή ομαδικές προσπάθειες που ρισκάρουν χωρίς να έχουν τίποτα να χάσουν και με κανένα μεγάλο "boss” από πάνω τους, να πηγαίνουν καλά.

Το πρόβλημα είναι πως είναι και κατά κάποιο τρόπο ένας αγώνας μετ' εμποδίων αλλά η πρωτοβουλία της Ολλανδικής πρεσβείας στην Αθήνα σίγουρα θα κάνει για πολλούς πιο εύκολο τον τερματισμό.
Συνεργάστηκαν με εταιρίες, πανεπιστήμια και φίλους και δημιούργησαν το εναλλακτικό περιβάλλον εργασίας Orange Grove Athens το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα σε 70 νέους Έλληνες και Ολλανδούς επιχειρηματίες έως 35 ετών να αποκτήσουν το δικό του εργασιακό χώρο και θα προφέρει ένα ευρύ δίκτυο επαφών αλλά και την τεχνογνωσία προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.

Το Orange Grove θα στεγαστεί απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Πρεσβείας κι είχε μείνει για αρκετό καιρό ανεκμετάλλευτο, ένας μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και οργανισμών θα συμβάλλουν με διαφορετικούς τρόπους και μέσα και ο μέγας χορηγός είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, τμήμα της Heineken.

Για όλα τα νέα του Orange Grove Athens μπορείτε να περάσετε από τις σελίδες τους στο Facebook, στο LinkedIn, και ένα κλικ πιο κάτω είναι και το πρόμο βίντεο για να έχετε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Και κάπως έτσι, το πορτοκαλί, θα μπει στα αγαπημένα μας χρώματα.



Κ.Π