Τζέσι Τζέι: "Οι άντρες δε με φοβούνται πια"

01.08.2013
H 25χρονη τραγουδίστρια δε φοβίζει πια τους άντρες και θέλει άμεσα να γίνει μαμά. Ναι για την ίδια Τζέσι Τζέι μιλάμε.

Όταν μάθαμε πρώτη φορά τη Τζέσι Τζέι (Jessie J) καταλάβαμε πως εκτός του ότι πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη περίπτωση, θα είναι για παραπάνω καιρό στην ποπάδικη βιομηχανία από πολλές συναδέλφους του άσχετα αν ο Ρόμπι Γουίλιαμς (Robbie Williams) έχει άλλη γνώμη.

Η 25χρονη τραγουδίστρια που ετοιμάζει καινούριο δίσκο, έχει ένα εντελώς δικό της στυλ, δεν είναι σε καμία περίπτωση κλασσική περίπτωση κλωνοποιημένης βλάβης και βγάζει το dude στοιχείο που έχουν οι πιο κουλ γυναίκες σ’ αυτό τον πλανήτη. Το καινούριο τεύχος του Marie Claire έχει στις σελίδες του φωτογράφηση και συνέντευξη της και σύμφωνα με δηλώσεις της είναι πολύ διαφορετική από τότε που ξεκίνησε και έχει αλλάξει η αντιμετώπιση του «ισχυρού φύλου» προς εκείνη.

«Οι άντρες δε με φοβούνται πια. Νομίζω ότι φαινόμουν τρομαχτική τότε που είχα βγάλει το “Do it like a dude” αλλά νομίζω πως είμαι πιο προσιτή για τους άντρες τώρα. Το ελπίζω δηλαδή!» ανέφερε και δεν απέκλεισε το γεγονός να γίνει μαμά πιο γρήγορα απ’ ‘ότι θα περιμέναμε. Όπως λέει, όταν έγινε 25 κάτι άλλαξε μέσα της και βλέπει τον εαυτό της με παιδιά πολύ σύντομα κι επίσης πως θέλει τα παιδιά της να μιλάνε με θαυμασμό για τη μαμά τους.

Όσον αφορά την αποχώρηση της από το Voice ήταν καθαρά θέμα συγκυρίας και έπρεπε να μπουν κάποιες προτεραιότητες. «Μου έστειλαν το πρόγραμμα και για τις 40 μέρες από τις 42 που με ήθελαν για γυρίσματα, θα ήμουν περιοδεία. Έπρεπε να σκεφτώ τι θα βάλω σε άμεση προτεραιότητα- τη μουσική μου ή το The Voice. Έπρεπε να επιστρέψω στη βάση μου.» διευκρίνισε.

Κ.Π