Οι Gogol Bordello έκαναν μήνυση στον τραγουδιστή τους

02.08.2013
Το γνωστό συγκρότημα με την ωραία φασαρία στις μουσικές θα πάει στα δικαστήρια το ιδρυτικό μέλος τους που έβαλε χέρι στα οικονομικά τους...

Είναι από τις μπάντες που έχουν γεννηθεί για live και σε καμία περίπτωση δεν τις προτείνεις να τους ακούσει κάποιος στη δουλειά του ή τέλοσπαντων κάπου που πρέπει να μείνει ήσυχος για πολύ ώρα. Όπως και να χορέψεις τα κομμάτια τους, θα ταιριάζει, έχουν επηρεάσει εγχώριες μπάντες και υποκλίθηκε μπροστά τους μέχρι κι η Μαντόνα (Madonna).

Οι Gogol Bordello κυκλοφόρησαν το καινούριο τους άλμπουμ «Pura Vida Conspiracy», περιοδεύουν για τη γνωστή πρόμο διαδικασία αλλά τα πρα΄γαμτα μεταξύ τους δεν είναι καθόλου καλά. Ο κιθαρίστας της μπάντας Ορεν Καπλάν (Oren Kaplan) έκανε μήνυση στον frontman τους Ευγεν Χιουτζ (Eygene Hutz) με την κατηγορία της κλοπής 500.000 δολαρίων από τον τραπεζικό λογαριασμό των Gogol για να επενδύσει σε κάποιες νέες επιχειρήσεις στο όνομα του.

«Ο ενάγων δεν είχε λάβει καμία προειδοποίηση για αυτό και δεν ενέκρινε ποτέ καμία από αυτές τις παράνομες ενέργειες» λέει χαρακτηριστικά στην καταγγελία του και προς το παρόν δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση από τη μεριά του Χιουτζ.

Κ.Π