Ο Κάνιε ανάγκασε τους Arctic Monkeys να φύγουν απ' το πλατό

10.10.2013
Ο 37χρονος ράπερ άλλαξε τα σχέδια του συγκροτήματος και μας έκαψε...

"To να μη λεω ότι είμαι ιδιοφυία είναι σα να κοροιδεύω τον εαυτό μου και τον κόσμο". Τάδε έφη Κάνιε Γουέστ (Kanye West). Η χθεσινή εκπομπή του Τζίμι Κίμελ (Jimmy Kimmel) είχε καλεσμένο τον 37χρονο ράπερ και ακολούθησε μία τελείως σουρεαλιστική συνέντευξη με ατελείωτες απολογίες και φλυαρίες από τον πρώτο και ακατάσχετη πολυλογία από τον δεύτερο ο οποίο για άλλη μια φορά εκθείασε τον εαυτό του.

Η αφορμή που ο παρουσιαστής - o οποιος ανέφερε επανειλημμένα πως τον θαυμάζει-τον κάλεσε στο πλατό ήταν η αντιπαράθεση τους στο twitter κι ενός σατυρικού σκετς λόγω της συνέντευξη του συντρόφου της Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) στο BBC 1 όπου δήλωσε ανάμεσα σε άλλα παρόμοιο πως είναι ο μεγαλύτερος σταρ στον πλανήτη και επίσης ήθελε να δείξει στον κόσμο πως δεν είναι αυτός που νομίζουν.

Ο κουμπάρος του Τζέι Ζ (Jay Z) ήταν σε τρομερή υπερένταση, κοίταξε ελάχιστες φορές τον διπλανό του και τις κάμερες ενώ μιλούσε και δε γέλασε ποτέ. Επίσης στο σχόλιο του Κίμελ για το ότι πολλοί τον θεωρούν ματαιόδοξο και ηλίθιο, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει τίποτα μόνο και μόνο για τη δημοσιότητα αλλά προσπαθεί πάντα να προστατέψει τα όνειρα του και την οικογένεια του και δεν τον ενδιαφέρει να αρέσει σε όλους.

Το πρόβλημα σε όλα αυτά ήταν πως η συζήτηση τους κράτησε πολύ παραπάνω απ’ ότι έπρεπε και η προγραμματισμένη εμφάνιση των Arctic Monkeys οι οποίοι θα εμφανίζονταν μετά, ακυρώθηκε, Το γκρουπ του Άλεξ Τέρνερ (Alex Turner) αναγκάστηκε να φύγει ύστερα από την τόση αργοπορία και θα ανακοινωθεί σύντομα η επόμενη επίσκεψη τους.

Δύο μέρη από το παραλήρημα του Κάνιε ένα κλικ πιο κάτω….

Κ.Π