Ο Μακ Κάρτνεϊ ξεσήκωσε τη Νέα Υόρκη με συναυλία έκπληξη

11.10.2013
Το θρυλικό σκαθάρι έκανε ένα δώρο στους Νεουερκέζους χθες το μεσημέρι και τρέλανε την TImes Square

Φαντάσου να περπατάς στο δρόμο και ξαφνικά να βρεθείς μπροστά στον Πολ Μακ Κάρτνεϊ (Paul McCartney) και τη μπάντα του. H γνωστή πλατεία της Νέα Υόρκης Time square απέκτησε χθες μία 60’s αύρα και θύμιζε τις εποχές που οι Beatles γέμιζαν τα στάδια και προκαλούσαν μαζικές λιποθυμίες στο γυναικείο κοινό.

Ο 71χρονος τραγουδιστής γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια έκανε μία συναυλία έκπληξη στο κοινό στη 1 το μεσημέρι για να τραγουδήσει τέσσερα κομμάτια από τον καινούριο του δίσκο «New» ο οποίος θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και όπως ήταν αναμενόμενο ήταν πάρα πολλοί εκείνοι όλων των ηλικιών που πέρασαν για να τον αποθεώσουν και φουλάρισαν τα timelines των κοινωνικών δικτύων.

Ανέβηκε στη σκηνή με τους μουσικούς τους, στο κέντρο βρίσκονταν ένα πιάνο βαμμένο με τα ψυχεδελικά χρώματα της Magical Mystery tour του 1967, κι ανάμεσα στο κοινό όπου υπήρχαν θαυμαστές του που δεν είχαν γεννηθεί όταν τα Σκαθάρια ζούσαν τη χρυσή εποχή τους, ήταν και η σύζυγος του Νάνσι Σέβελ (Nancy Shevell) η οποία τραγουδούσε και χόρευε καθ’ όλη τη διάρκεια του live.

Κ.Π