Τζάγκερ: Σιγά μη γράψω βιογραφία

24.01.2014
Ο αγαπημένος frontman των Stones είναι πολύ διαφορετικός από πολλούς συναδέλφους του.

Αν αρχίσεις να ψάχνεις για τον Μικ Τζαγκερ (Mick Jagger) και όλα όσα έχει ζήσει αυτά τα χρόνια στη μουσική, θα περάσεις ατελείωτες ώρες μπροστά στις οθόνες και θα ζητάς κι άλλο. Ο 70χρονος frontman των Rolling Stones είναι αεικίνητος, δεν έχει επαναπαυτεί σετις δάφνες του και συνεχίζει να συμμετέχει σε νέα πρότζεκτ είτε ως τραγουδιστής είτε στην παραγωγή.

Αυτό το διάστημα εκτός του ότι κάνει συναυλίες με τους Stones, είναι παραγωγός στην τηλεοπτική βιογραφία του Τζέιμς Μπράουν (James Brown), Get on Up , σ’ εκείνη του Έλβις Πρίσλεϊ (Elvis Presley) με τίτλο Last Train to Memphis και θα παίξει στο φιλμ Tabloid. Επίσης συνεργάζεται με τον Μάρτιν Σκορτσέζε (Martin Sorcese) και τον σεναριογράφο του Breaking Bad για μία καινούρια σειρά του HBO και θελει να μεταφέρει στο Μπρόντγουει και στην τηλεόραση το φανταστικό ντοκιμαντέρ “Twenty Feet form Stardom”.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξη του στο Hollywood Reporter τον ρώτησαν γιατί δεν γράφει μία βιογραφία όπως έκανε ο φίλος του ο Κιθ Ρίτσαρντς (Keith Richards) με το Life που έγινε best seller και η απάντηση του δεν ήταν αυτή που θα περίμεναν πολλοί.

«Νομίζω ότι επικρατεί ένας κορεσμός από rocknroll βιογραφίες. Προτιμώ να κάνω καινούριες ταινίες, μουσικές και να περιοδεύω παρα αυτό. Αν κάποιος θέλει να μάθει τι έκανα το 1965, μπορεί να ψάξει στο Wikipedia χωρίς να χαλάσει λεφτά.» δήλωσε χαρακτηριστικά.

K.Π