Σάλος με τη σχέση Μπιγονσέ και Ομπάμα

11.02.2014
Ένας φωτογράφος ρίχνει λάδι στη φωτιά και οι φήμες για τη σχέση τους, μεγαλώνουν.

Πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί ξανά μια παρόμοια φήμη αλλά δεν έδωσαν μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα και το άφησαν να ξεχαστεί. Τώρα ο παπαράτσο Πασκάλ Ροστειν (Pascal Rostein)δήλωσε στη γαλλική εφημερίδα Le Figaro πως η Μπιγιονσέ (Beyonce) η οποία έχει τραγουδήσει αρκετές φορές στο Λευκό Οίκο και ο Μπαράκ Ομπάμα (Barack Obama) έχουν παράνομη σχέση και ότι σύντομα θα αποδειχθεί με ντοκουμέντα.

«Αυτή τη στιγμή συμβαίνει ένα μεγάλο γεγονός στην Αμερική. Θα πάω αύριο να μιλήσω στην Washington Post για να βγει δημοσίευμα με τη σχέση του Ομπάμα με τη Μπιγιονσέ και σας διαβεβαιώνω πως όλος ο κόσμος θα μιλάει γι’ αυτό.» δήλωσε το Jezebel.com.

Επίσης πρόσθεσε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που αποδεικνύουν την απόσταση που έχουν πια ο Πρόεδρος της Αμερικής και η Μισέλ ενώ για να τον πάρουν στα σοβαρά συμπλήρωσε πως έτσι συνέβη και στην περίπτωση του Φρανσουά Ολάν (Francois Holland) όταν υπήρξε όλη αυτή η φημολογία για την ερωμένη του και τελικά χώρισε τη γυναίκα του.

Την ώρα που ο φωτογράφος παραληρεί, το περιοδικό Gala διαδίδει ότι ο Ομπάμα σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου, η Washington Post διαψεύδει τα πάντα και κανένας εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου όπως και της 32χρονης τραγουδίστριας δεν έχουν απαντήσει στα δημοσιεύματα.

Κ.Π