Κέιτ Μος: Ανατριχιάζω με τον Τζορτζ Μάικλ!

20.03.2014
Το 40χρονο μοντέλο γίνετια και κριτικός για χάρη του αγαπημένου της καλλιτέχνη.

H Κέιτ Μος (Kate Moss) είναι φανατική θαυμάστρια του Τζορτζ Μάικλ (George Michael) και δεν είχε κρύψει τον ενθουσιασμό της όταν της πρότεινε να παίξει στο βίντεο κλιπ του για το κομμάτι του “White Light”.

Ο αγαπημένος της τραγουδιστής έβγαλε καινούριο δίσκο και στο καινούριο τεύχος της Vogue, το 40χρονο μοντέλο παίζει το ρόλο της δισκοκριτικού και γράφει για τις εντυπώσεις της όταν άκουσε το Symphonica.

"Είμαι μόνη στο σαλόνι μου, πατάω το play και μόλις οι μουσικές γεμίζουν το δωμάτιο, ανατριχιάζω. Ξέρω ήδη ότι θα αγαπήσω αυτήν την εκτέλεση του 'Through', ακόμα και πριν αρχίσει να ερμηνεύει Το 'You've Changed' είναι τόσο "εύθραυστο" που με κάνει να κλαίω. Για μένα, είναι το ευάλωτο, η ειλικρίνεια και ο πλούτος της φωνής του που κάνουν το θαύμα. Έρχεται από τα βάθη της ψυχής του, σε αγγίζει σε μία άγνωστη περιοχή σου, και σε μεταφέρει σε μία άγνωστη διάσταση. Αυτή είναι η φωνή του Τζορτζ". λέει χαρακτηριστικά σε ένα απόσπασμα.

Στη συνέχεια αναφέρει πως όταν μπήκε ο σύζυγος της την ώρα που εκείνη άκουγε το δίσκο, της είπε πως υπα΄ρχει κάτι τρελό με τη φωνή του και είναι σα να συνδυάζει Φρανκ Σινάτρα (Frank Sinatra), Τζόνι Κας (Johnny Cash) και Έλβις (Elvis).

"Η εκδοχή του Τζορτζ στο The First Time ever I saw your face είναι μοναδική. Όχι επειδή είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι αλλά επειδή η ερμηνεία του είναι καθηλωτική. Όταν η Ρομπέρτα Φλακ τραγούδησε αυτό το κομμάτι υπήρχε αυτό το συναίσθημα αλλά με τον Τζορτζ είναι πολύ διαφορετικά και αληθινά. Έχει το χάρισμα να σε παρασέρνει σ' ένα ξεχωριστό ταξίδι." υποστηρίζει η Μος σε κάποιο άλλο σημείο.

Τέλος αποκάλυψε πως όταν ήταν μικρή χόρευε συνέχεια όταν ακουγε το "Everything she wants" το οποίο ακούει ακόμα χωρίς να το βαριέται (είναι το αγαπημένο και του Μάικλ) και το χόρεψαν μαζί στο σπίτι του τραγουδιστή μετά την εμφάνιση του στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δει το κλιπ για το οποίο συνεργάστηκαν, play παρακάτω:

Κ.Π