Δες πως σφήνωσε σ' ένα μαρμάρινο... αιδοίο

26.06.2014
Ένα αστείο είναι πολύ σοβαρό πράγμα, λέει μία σοφή ρήση πολύ ορθά. Κάπως έτσι την πάτησε ένας 22χρονος αμερικανός φοιτητής στη Γερμανία και το αστείο του βγήκε τελείως…ξινό. Τι έκανε; Κατάφερε να κολλήσει μέσα στο τεράστιο μαρμάρινο γυναικείο αιδοίο που είναι στημένο έξω από τη σχολή Μικροβιολογίας και Ιολογίας στο πανεπιστήμιο Tübingen. Μάλιστα, δεν γνωρίζουμε πως και γιατί, αλλά κόλλησε για τα καλά και χρειάστηκε η επέμβαση 22 πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του! Την περιπέτεια του φοιτητή, που βρίσκεται στη χώρα με πρόγραμμά ανταλλαγής φοιτητών, έφερε στο φως η βρετανική Mirror και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά τον τίτλο: «Έδωσε νέα ερμηνεία στη φράση ‘ξαναγεννήθηκα’». Σημειώστε πως το εν λόγω γλυπτό ονομάζεται «Τσακάν» ( λέξη που στη γλώσσα των ιθαγενών σημαίνει «κάνω έρωτα») και το έχει φιλοτεχνήσει ο Περουβιανός καλλιτέχνης Fernando de la Jara. Βρίσκεται στη είσοδο της πανεπιστημιουπολης εδώ και 13 χρόνια και η αγορά του στοίχισε εκείνη την εποχή 173.000 δολάρια. Γ.Ο

Ένα αστείο είναι πολύ σοβαρό πράγμα, λέει μία σοφή ρήση πολύ ορθά. Κάπως έτσι την πάτησε ένας 22χρονος αμερικανός φοιτητής στη Γερμανία και το αστείο του βγήκε τελείως…ξινό. Τι έκανε; Κατάφερε να σφηνώσει μέσα στο τεράστιο μαρμαρένιο γυναικείο αιδοίο που είναι στημένο έξω από τη σχολή Μικροβιολογίας και Ιολογίας στο πανεπιστήμιο Tübingen.
Μάλιστα, δεν γνωρίζουμε πως και γιατί, αλλά κόλλησε για τα καλά και χρειάστηκε η επέμβαση 22 πυροσβεστών για τον απεγκλωβισμό του!
Την περιπέτεια του φοιτητή, που βρίσκεται στη χώρα με πρόγραμμά ανταλλαγής φοιτητών, έφερε στο φως η βρετανική Mirror και μάλιστα έγραψε χαρακτηριστικά τον τίτλο: «Έδωσε νέα ερμηνεία στη φράση ‘ξαναγεννήθηκα’».
Σημειώστε πως το εν λόγω γλυπτό ονομάζεται «Τσακάν» ( λέξη που στη γλώσσα των ιθαγενών σημαίνει «κάνω έρωτα») και το έχει φιλοτεχνήσει ο Περουβιανός καλλιτέχνης Fernando de la Jara. Βρίσκεται στη είσοδο της πανεπιστημιουπολης εδώ και 13 χρόνια και η αγορά του στοίχισε εκείνη την εποχή 173.000 δολάρια.

Γ.Ο