Νικόλ Σέρζινγκερ: Πίστευε ότι είναι χοντρή και άχρηστη

10.10.2014
Φαίνεται να «το 'χει», κι όμως η μελαχρινή εξωτική τραγουδίστρια Νικόλ Σέρζινγκερ έκανε μια αποκάλυψη που μας έκανε να σκεφτούμε ότι τα φαινόμενα πολύ συχνά απατούν!

Η 36χρονη πρώην frontwoman των The Pussycat Dolls, Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) δήλωσε ότι τα προβλήματα που είχε με την αυτοπεποίθησή της την έκαναν να πιστεύει ότι δεν αξίζει την επιτυχία.

Μπορεί να μοιάζει το απαύγασμα της αυτοπεποίθησης, με καριέρα, χρήματα, γνωριμίες και διάσημο δεσμό (τον οδηγό Φόρμουλα 1, Λιούς Χάμιλτον - Lewis Hamilton), αλλά στην τελευταία της συνέντευξη είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Στο «The Evening Standard» η Νικόλ εκμυστηρεύτηκε με συγκίνηση: «Δεν ήμουν αρκετή, δεν ήμουν αρκετά όμορφη, ήμουν χοντρή και δεν ήμουν άξια για περισσότερα στη ζωή». Δεν το δήλωσε ποτέ δημοσίως γιατί δεν ήθελε να παίξει το ... θύμα και δεν ήθελε να μάθει κάτι τέτοιο η οικογένειά της, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει δύσκολες στιγμές στην αναμέτρηση με τον Εαυτό.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ο εθισμός της δεν ήταν στα ναρκωτικά, αλλά στο να φέρεται στον εαυτό της με υποτιμητικό τρόπο!

Η εντυπωσιακή μελαχρινή προμοτάρει το νέο της άλμπουμ «Big Fat Lie», το δεύτερο προσωπικό της πόνημα μετά τη διάλυση των Pussycat το 2011.

Στις αρχές Οκτωβρίου, η Νικόλ λάνσαρε για δεύτερη φορά τη δική της κολεξιόν ρούχων για την εταιρία Missguided.

Χ.Τ.