Γνωστοί Έλληνες αποκαλύπτουν ένα άλλο πρόσωπο!

24.10.2014
Περίπου 40 πορτρέτα διάσημων Ελλήνων, που αναγνωρίζουμε από τον χώρο του θεάτρου, των τεχνών και των γραμμάτων, θα δούμε στην έκθεση του φωτογράφου Αντρέα Σιμόπουλου, από τις 29 Οκτωβρίου στην γκαλερί του Φουάρ. Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με χαλαρό κόσεπτ και έκδηλη ευαισθησία συνθέτουν ένα μωσαϊκό προσώπων, που δεν γνωρίζουμε (προσωπικά) αλλά αναγνωρίζουμε! Ενδεικτικά οι: Νάνος Βαλαωρίτης, Αγγελική Παπούλια, Παντελής Βούλγαρης, Νατάσσα Μποφίλιου, Αύγουστος Κορτώ, Ιωάννα Παππά, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Κουρής, Τζένη Θεωνά... Η έκθεση Inner Portraits του Ανδρέα Σιμόπουλου εγκαινιάζει μια σειρά επερχόμενων εκθέσεων που έχει σχεδιάσει το φωτογραφικό πρακτορείο fosphotos. Info: ΦΟΥΑΡ, Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, 1oς όροφος, (έναντι Χυτήρογλου) 29 Οκτωβρίου - 18 Νοεμβρίου Είσοδος ελεύθερη

Περίπου 40 πορτρέτα διάσημων Ελλήνων, που αναγνωρίζουμε από τον χώρο του θεάτρου, των τεχνών και των γραμμάτων, θα δούμε στην έκθεση του φωτογράφου Αντρέα Σιμόπουλου, από τις 29 Οκτωβρίου στην γκαλερί του Φουάρ. Έγχρωμες και ασπρόμαυρες φωτογραφίες, με χαλαρό κόσεπτ και έκδηλη ευαισθησία συνθέτουν ένα μωσαϊκό προσώπων, που δεν γνωρίζουμε (προσωπικά) αλλά αναγνωρίζουμε!

Ενδεικτικά οι: Νάνος Βαλαωρίτης, Αγγελική Παπούλια, Παντελής Βούλγαρης, Νατάσσα Μποφίλιου, Αύγουστος Κορτώ, Ιωάννα Παππά, Αντώνης Καφετζόπουλος, Μυρτώ Αλικάκη, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Κουρής, Τζένη Θεωνά... Η έκθεση Inner Portraits του Ανδρέα Σιμόπουλου εγκαινιάζει μια σειρά επερχόμενων εκθέσεων που έχει σχεδιάσει το φωτογραφικό πρακτορείο fosphotos.

Info:
ΦΟΥΑΡ, Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6,
1oς όροφος, (έναντι Χυτήρογλου)
29 Οκτωβρίου - 18 Νοεμβρίου
Είσοδος ελεύθερη