Άντρες έτοιμοι για όλα [πάρε μαζί χαρτομάντηλα!]

09.11.2014
Αν έχεις δει την κινηματογραφική ταινία του 1997, «Full Monty» [όπου σε μια επαρχιακή πόλη μια αντροπαρέα με οικονομικά προβλήματα αποφασίζει να κάνει στριπτίζ, για να σώσει μια χρεωκοπημένη επιχείρηση-μπαρ].... και έχεις γελάσει με την καρδιά σου, ΠΡΕΠΕΙ να δεις τους «Άντρες Έτοιμους για Όλα» στο Λαμπέτη!

Η παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα», σε απόδοση και σκηνοθεσία Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, τα έδωσε όλα πέρσι και πρόπερσι και μας έκανε να σκουπίζουμε τα μάτια μας από τα δάκρυα γέλιου! Τους αγαπήσαμε τόσο που θέλαμε κι άλλο. Κι εκείνοι δεν μας χάλασαν το χατίρι.

Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία των τελευταίων θεατρικών χρόνων, συνεχίζεται για τρίτη χρονιά στο Θέατρο Λαμπέτη για να μοιραστούν μαζί μας τη διασκεδαστική περιπέτειά τους.

Δεν έχεις δει ακόμα το πιο αστείο θεατρικό στριπτίζ των τελευταίων χρόνων στην Αθήνα, υπό τη μουσική υπόκρουση του «Hot Stuff» της Ντόνα Σάμερ στο Θέατρο Λαμπέτη; Οι Άντρακλες με κορμί σαν χέλι: Κώστας Κόκλας, Κώστας Ευριπιώτης, Θανάσης Ευθυμιάδης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μάνος Ιωάννου χορεύουν και «τα πετάνε» ΟΛΑ ... σε ένα επεισοδιακό φινάλε!

Info:

Stephen Sinclair & Anthony McCarten
«ΑΝΤΡΕΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ»
3ος ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Πρεμιέρα Τρίτη 7 Οκτωβρίου
Στο Θέατρο Λαμπέτη

Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:
Τετάρτη, Κυριακή 20:00
Πέμπτη, Παρασκευή 21:00
Σάββατο 18:00 (λαϊκή), 21:00

Τιμές Εισιτηρίων:
Τετάρτη έως Παρασκευή: Πλατεία 17€, Εξώστης 15€
Σάββατο & Κυριακή: Πλατεία 20€, Εξώστης 18€
Σάββατο απόγευμα (λαϊκή): 15€

Κρατήσεις – αγορά εισιτηρίων:
Στο τηλέφωνο 211 1000 365, www.ticket365.gr, www.a-th.gr
Στο ταμείο του Παλλάς, Βουκουρεστίου 5, Citylink