Οι πιο ελίτ... πεθαίνεις [vds]

29.11.2014
Στις τρεις ταινίες «Μαδαγασκάρη» έκλεβαν την παράσταση άρα είναι μόνο λογικό το γεγονός ότι οι τέσσερις πιγκουίνοι/στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων απέκτησαν την δική τους ταινία. Ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης, τέσσερις πολυμήχανοι πιγκουΐνοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους με μια οργάνωση μυστικών πρακτόρων για να σταματήσουν τα σχέδια του διαβολικού δόκτορα Οκτάβιου Μυαλάτη.

Αν νομίζεις ότι αυτή η ταινία είναι μόνο για παιδιά κάνεις μεγάλο λάθος! Το αδιαμφισβήτητο ατού της είναι οι τέσσερις ώριμοι πιγκουίνοι πρωταγωνιστές της, οι οποίοι έχουν τη στόφα αληθινών σταρ.

Τα καλτ φιλμ του Τζέιμς Μποντ - με ατάκες που όλοι έχουμε ακούσει - χρησιμεύουν σαν μπούσουλας σε αυτήν την τρελιάρικη κωμική περιπέτεια, προσφέροντας γνωστές σεναριακές ιδέες και οικεία στοιχεία πλοκής... μέχρι και μουσική από το Τοπ Γκαν με τον Τομ Κρουζ θα ακούσεις!

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, τόσο σε παραδοσιακό φορμά όσο και τρισδιάστατη.

Οι πιγκουίνοι-κομάντο [πάντα με την υπερβολική αυτοπεποίθηση στις ικανότητές τους] έχουν να αντιμετωπίσουν την απειλή του χταποδιού Οκτάβιους Μπράιν, ο οποίος σχεδιάζει να σβήσει όλους τους πιγκουίνους από τον χάρτη.

Περισσότερα στο cinemag