Βαλτινός σε Μακρυπούλια: Ήρθες και θα... μείνεις! [photos]

01.12.2014
Σε εντατικές πρόβες βρίσκεται αυτήν την περίοδο η Ζέτα Μακρυπούλια και μάλιστα στο πλευρό του Γρηγόρη Βαλτινού. Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια καθόλου δεν πτοήθηκε που ματαιώθηκε η παράσταση «Ωραία μου Κυρία» στην οποία θα πρωταγωνιστούσε με τον Γιώργο Κιμούλη, ούτε για την ακύρωση του «Rising Star» στο Mega.

Και αυτό γιατί μία celebrity του δικού της βεληνεκούς δεν μένει ποτέ από… προτάσεις! Ετσι, όταν ο Γρηγόρης Βαλτινός της πρότεινε να συμπρωταγωνιστήσουν στην παράσταση των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια «Ηρθες και θα μείνεις» δέχθηκε με μεγάλη χαρά. Άλλωστε ότι ανεβάζει ο Γρηγόρης Βαλτινός στο θέατρο γίνεται αμέσως τεράστια εμπορική επιτυχία και αυτό η Ζέτα το ξέρει καλά...

Το έργο θα ανέβει στο θέατρο Ιλίσια, στη στέγη δηλαδή του Γρηγόρη Βαλτινού τα τελευταία χρόνια, τον Ιανουάριο και τη φωτογρλαφηση της παράστασης ανέλαβε η κολλητή φίλη της Ζέτας, Ρούλα Ρέβη. Εμείς σήμερα σας παρουσιάζουμε τις δύο πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο!

Πρόκειται για ένα έργο γραμμένο από ανθρώπους του θεάματος, με "ήρωες" ανθρώπους του θεάματος.. μια ηθοποιό και έναν σκηνοθέτη. Πίσω από τη διασκεδαστική όψη, προβαίνει η ανταύγεια του αγώνα για επιβίωση και της αγωνίας για επιτυχία, η παλίρροια της ανθρώπινης επαφής και μοναξιάς, η διελκυστίνδα της ζωτικής ανάγκης για αγάπη και έρωτα, και του φόβου για τον έρωτα και την αγάπη.

Γ.Ο