«Έφυγε» ο Τόνι Αντονι από καρκίνο

14.12.2014
Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του Τόνι Αντονι. Ο γνωστός ηθοποιός, πάλεψε σθεναρά τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, ωστόσο, το Σάββατο (13/12) τον κατέβαλε... Σε ηλικία 66 ετών, ο Αντονι έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε γενναία για πολλά χρόνια.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του Τόνι Αντονι. Ο γνωστός ηθοποιός, πάλεψε σθεναρά τα τελευταία χρόνια με την επάρατη νόσο, ωστόσο, το Σάββατο (13/12) τον κατέβαλε.

Σε ηλικία 66 ετών, ο Αντονι έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλεψε γενναία για πολλά χρόνια.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί τη Δευτέρα σε εκκλησία στο Αιγάλεω, ωστόσο, για το αν θα κηδευτεί ή όχι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. Κατά πληροφορίες κηδεία θα πραγματοποιηθεί στην Σκόπελο, κατά άλλες πηγές ο αδερφός του θα μεταφέρει τη σωρό στο εξωτερικό όπου και αποτεφρωθεί.

Ο Αντώνης Κόνιαρης, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα εμφανίσθηκε σε πολλά θεατρικά έργα κι επιθεωρήσεις, τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικά έργα, μεταξύ των οποίων και πολλές βιντεοταινίες. Ακόμη, έχει πραγματοποιήσει ζωντανές εμφανίσεις σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σαν καλλιτέχνης της stand-up Comedy. Σημαντικός ήταν ο ρόλος του στην πρωτότυπη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για Δολοφόνους».