Boudoir: Μια όαση αρώματος και ομορφιάς στην Ηλιούπολη

11.12.2014
Τι άλλο θα μπορούσε να μας θυμίζει το όνομα Boudoir, από έναν χώρο γεμάτο αρώματα και γυναικεία ομορφιά! Το αρωματοπωλείο Boudoir έκανε τα εγκαίνιά του και η Ηλιούπολη γέμισε ευωδιές, μουσική, θετική διάθεση και όμορφες παρουσίες.

Οι ιδιοκτήτριες Αναστασία Τριανταφυλλοπούλου και Ελένη Γκουγκούση υποδέχτηκαν γνωστές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, σε ένα μοναδικό cocktail party, με guest DJ τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους, ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, η Μαρία Κορινθίου, ο Λευτέρης Πανταζής ο Σταμάτης Γονίδης, ο Νίκος Αναδιώτης ο Γιώργος Μανίκας με τον κολλητό του Στέλιο Χανταμπάκη, η Αγγελική Ηλιάκη, ο Χρήστος Χολίδης και πολλοί άλλοι.

Στο Boudoir μπορείτε να βρείτε αρώματα χύμα, σε αντιγραφές επωνύμων αρωμάτων που όλοι γνωρίζουμε, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Επίσης, ο χώρος διαθέτει κρέμες σώματος, αφρόλουτρα, scrub, τζελ ξυρίσματος, καλλυντικά, βιολογικές κρέμες προσώπου, αρωματικά χώρου, κεριά αλλά και χειροποίητα αξεσουάρ. Και η γκάμα θα διευρύνεται συνεχώς!

Το Boudoir βρίσκεται στην οδό Σοφ. Βενιζέλου 99 & Ρήγα Φερραίου, Ηλιούπολη.