Το In Edit Festival ανεβαίνει Θεσσαλονίκη

02.04.2015
Το ΙΝ EDIT επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη! Αυτόν τον Απρίλιο, δύο µήνες µετά την πρώτη παρουσίαση του στην Αθήνα, το διεθνές φεστιβάλ µουσικού ντοκιµαντέρ «IΝ-EDIT», επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

Το In-Edit Greece, µε γεµάτες τις αποσκευές του µε σπουδαία µουσικά ντοκιµαντέρ, δυνατές µελωδίες και συγκινητικές ιστορίες επιστρέφει στη πόλη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2014.

Από τις 23 έως τις 29 Απριλίου 2015, στον κινηµατογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, σας προσκαλούµε να ακούσουµε και να δούµε µοναδικές ιστορίες από τα παρασκήνια της παγκόσµιας µουσικής. Ο Freddie Mercury, ο Alice Cooper, οι Doors, οι Pulp και άλλοι γνωστοί αλλά και αφανείς ήρωες συναντιούνται στο IN-EDIT GREECE 2015 – Thessaloniki Edition.

«Μουσική για τα µάτια σου…». Το κυρίως πρόγραµµα των διεθνών µουσικών ντοκιµαντέρ, συµπληρώνεται από Ελληνικά µουσικά ντοκιµαντέρ που αποτελούν από φέτος ξεχωριστό τµήµα του φεστιβάλ. Παράλληλα, µεταµεσονύκτιες προβολές, dj-sets, special screenings και live gigs, συµπληρώνουν δυναµικά το κυρίως πρόγραµµα των προβολών. Αναλυτικό πρόγραµµα (ώρες και µέρες) των προβολών και των παραάλληλων εκδηλώσεων είναι θα είναι σύντοµα διαθέσιµο στο επίσηµο site του φεστιβάλ: www.in-edit.gr

Μείνετε συντονισµένοι….

Info
Που: ΟΛΥΜΠΙΟΝ, Θεσσαλονίκη

Πότε: 23-29 Απριλίου 2015

∆ιοργανωτής IN EDIT GREECE – Thessaloniki Edition: Parenthesis )

Web

Facebook Page: InEditFestival

Facebook Event

Twitter: @InEditGreece

Instagram: Ineditgreece