Νιλ Πάτρικ Χάρις: Το υπέροχο σπίτι στο Χάρλεμ που ζει με τον σύντροφό του [photos]

05.06.2015
Έγινε πασίγνωστος μέσα από το ρόλο του στη σειρά How I Met Your Mother, και τώρα ζει σε ένα υπέροχο σπίτι μαζί με τον σύντροφό του, τα παιδιά και τα σκυλάκια του!

Έγινε πασίγνωστος μέσα από το ρόλο του στη σειρά How I Met Your Mother, και τώρα ζει σε ένα υπέροχο σπίτι μαζί με τον σύντροφό του, τα παιδιά και τα σκυλάκια του! Αυτό δεν είναι ρεπορτάζ, αυτό είναι το Αμερικάνικο Όνειρο!

Μετά το How I Met Your Mothe οι πύλες της επιτυχίας άνοιξαν διάπλα για τον Νιλ Πάτρικ Χάρις. Συμμετοχές σε δυνατές ταινίες όπως το Gone Girl, πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση στο Broadway και η παρουσίαση της βραδιάς των φετινών Όσκαρ. Με τον σύντροφό του, Ντέιβιντ Μπούρντκα, παντρεύτηκαν και ζουν μαζί σε ένα εντυπωσιακό σοίτι - όνειρο κάθε διακοσμητή και αρχιτέκτονα.

Το ζευγάρι άνοιξε το σπίτι του στο περιοδικό Architectural Digest, και οι αναγνώστες του έπαθαν πλάκα. Ο Χάρις παραμένει ένα μικρό παιδί .... επηρεασμένος από τον Σκούμπι Ντου και τη Disney έκανε την πόρτα του γραφείου του να ανοίγει πατώντας το... μπουτόν- μάτι ενός μάγου στο πόστερ που έχει κολλημένο στον διπλανό τοίχο!