Σάλος με το νέο χυδαίο βιντεοκλίπ της Ριάνα - χρήση ναρκωτικών και μία δολοφονία [vds]

02.07.2015
Μπορεί το πρώτο 8ωρο της κυκλοφορίας του να κατέγραψε 1,5 εκατομμύριο προβολές στο vevo, δεν μπορούμε όμως παρά να χαρακτηρίσουμε το νέο βίντεο της Ριάνα, κάτι ανάμεσα σε χυδαίο και «δεύτερο» αισθητικά. Μπορεί αυτό το κλιπ να συγκριθεί με εκείνα της Μπιγιονσέ, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Τέιλορ Σουίφτ;

Η αισθητική του, όσο ακριβά και να κόστισε στη Ριάνα, ταιριάζει περισσότερο στην «οπίσθια» φιλοσοφία της ... Νίκι Μινάζ.

Πιθανώς να θέλει πάλι να προκαλέσει την κοινή γνώμη, πάντως μέσα στο νέο της 7λεπτο βιντεοκλίπ για το κομμάτι «Bitch Better have my money», βλέπουμε απαγωγές, βασανισμούς, μαχαίρια και πριόνια, χρήση ναρκωτικών και στο φινάλε τη Ριάνα-δολοφόνο, ολόγυμνη και γεμάτη αίματα να ξαπλώνει πάνω σε δολάρια.

Όσο για το κομμάτι, είναι τραγικά υποδεέστερο από όλα τα προηγούμενα χιτ της Ριάνα. Ευτυχώς υπάρχει και το πέρασμα του βετεράνου ηθοποιού Έρικ Ρόμπερτς (Eric Roberts), που φυσικά δεν σώζει το τελικό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με το TMZ, η έμπνευση της Ριάνα ήρθε από τη ζωή της με τον λογιστή της και γεγονότα που έγιναν στην πραγματικότητα. Στο βίντεοκλίπ η Ριάνα απαγάγει τη γυναίκα του λογιστή της και τη βασανίζει, ώστε να καταφέρει να της επιστραφούν τα χρήματά της.