Ρέμος-Ασλανίδου: Όσα είπαν για τη συναυλία στο Κατράκειο και τη βάπτιση της κόρης του Αντώνη [photos+vds]

11.09.2015
Συνέντευξη τύπου, σε μαγαζί της Γλυφάδας, έδωσαν οι Αντώνης Ρέμος και Μελίνα Ασλανίδου, με αφορμή την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής περιοδείας του πρώτου, η οποία θα κλείσει στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή της φίλης του Μελίνας Ασλανίδου.

Και οι δύο συγκινησιακά φορτισμένοι δήλωσαν πως έχουν μια άψογη συνεργασία και πως αυτή η συναυλία θα είναι το τέλος των κοινών τους εμφανίσεων επί σκηνής τουλάχιστον για φέτος.

Το παρόν στη συνέντευξη έδωσε και ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, καθώς μέρος του εισιτηρίου θα διατεθεί για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού οργανισμού.

Όπως δήλωσε ο Αντώνης Ρέμος έξω από το Κατράκειο και την ώρα της συναυλίας θα υπάρχει κινητή μονάδα για τον μυελό των οστών, ώστε να μπορεί όποιος επιθυμεί να δώσει δείγμα. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Υβόννη Μπόσνιακ, έχουν δώσει δείγμα μυελού των οστών και η διαδικασία είναι ανώδυνη και πολύ γρήγορη, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Όπως είπαν οι δύο τραγουδιστές στους δημοσιογράφους, η συναυλία στο Κατράκειο θα είναι ένα μουσικό πανηγύρι αγάπης και αλληλεγγύης, ενώ με τη σειρά του ο κος Γιαννόπουλος ευχαρίστησε τους καλλιτέχνες και τον απλό κόσμο για τη συμπαράσταση που δείχνουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».