Bowie: «Σπαράζουν» οι διάσημοι στα social media για το θάνατό του [photos]

11.01.2016
Όταν αναρτήθηκε η είδηση του θανάτου του David Bowie στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, πολλοί φοβήθηκαν ότι ήταν μια κακόγουστη φάρσα. Όταν ο θάνατος του θρυλικού καλλιτέχνη επιβεβαιώθηκε πλημμύρισε το διαδίκτυο και τα social media από μηνύματα λύπης και συμπαράστασης για την οικογένεια.

Ο θάνατος του David Bowie ήρθε δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία, την Παρασκευή 8/1, του 25ου άλμπουμ του, "Blackstar", την ημέρα των 69ων γενεθλίων του.

Ανάμεσα στα πιο συγκινητικά posts είναι αυτά της συζύγου του, Iman, της Madonna, του φίλου του Moby και του μεγάλου θαυμαστή του Billy Idol και του καρδιακού του φίλου Iggy Pop!

«Δύσκολα να φανταστείς έναν κόσμο χωρίς την παρουσία του David Bowie. Ένας θαυμαστής για πάντα» έγραψε ο Jim Kerr των Simple Minds. Ο Βρετανός Πρωθυπουργός David Cameron αποκάλυψε πως μεγάλωσε ακούγοντας David Bowie, τον «master of re-invention». Ο σταρ του Χόλιγουντ Joe Manganiello σύζυγος της Σοφία Βεργκάρα πόσταρε ένα μήνυμα για τη λύπη του που δεν κατάφερε ποτέ να συνεργαστεί μαζί του.

Δείτε τα μηνύματα που διαρκώς πολλαπλασιάζονται:

RG illustration by @IMFUX #davidbowie #ziggystardust

A photo posted by JERRY HALL (@jerryhallofficial) on

#Repost @melzy917 with @repostapp. ・・・ 🎂💅🏻🚬

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

Rise #imandaily

A photo posted by IMAN (@the_real_iman) on

Goodbye my friend. You gave us everything. Thank you for the music and the dinners and the laughter and the friendship. I will always love you.

A photo posted by moby XⓋX (@moby) on

#davidbowie

A photo posted by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Rip #davidbowie . Strength @the_real_iman 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

A photo posted by Ana Beatriz Barros (@anabeatrizbarrosofficial) on