Αντώνης Ρέμος: Με βαρύ πένθος θα ανέβει ξανά στη σκηνή του Διογένη- με ποια τραγουδίστρια θα εμφανιστεί; [photo]

22.02.2016
Πολύ κοντινός φίλος του Παντελή Παντελίδη, ο Αντώνης Ρέμος έχει βαρύ πένθος. Μάλιστα πέρασε με τους γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή το βράδυ πριν την κηδεία, κλαίγοντας τον Παντελή, ενώ τον είδαμε και συντετριμμένο τη μέρα της τελετής.

Λέγεται μάλιστα ότι οι δυο καλλιτέχνες είχαν κανονίσει να εμφανιστούν μαζί στην Αυστραλία τον ερχόμενο Μάιο, αλλά και σε νυχτερινό μαγαζί το επόμενο καλοκαίρι - όπου φυσικά θα βούλιαζε από τους θαυμαστές του επιτυχημένου διδύμου!

O Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί με τον Χρήστο Νικολόπουλο από τις 26/2 και μαζί τους θα εμφανίζεται η Γλυκερία.

Διαχρονική και κλασική, η εκπληκτική ερμηνεύτρια έρχεται να συναντήσει, τον Αντώνη Ρέμο, τον σπουδαιότερο εκπρόσωπο του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού, έναν ερμηνευτή γεμάτο πάθος, αγάπη και όρεξη για νέες διαδρομές και τον κορυφαίο συνθέτη και μέγα δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Χρήστο Νικολόπουλο, με τις μεγάλες αθάνατες λαϊκές επιτυχίες που φέτος γιορτάζει τα 50 του χρόνια στο τραγούδι.

Στην παράσταση συμμετέχουν μερικοί από τους καλύτερους τραγουδιστές και μουσικούς της νέας γενιάς: η Τζωρτζίνα Καραχάλιου, ο Μάκης Δράκος η Victoria Taylor και η Βάγια Καλαντζή.

Η σκηνοθετική επιμέλεια είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη. Σολίστας ο Μανώλης Καραντίνης

Info:

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Diogenis.com | Tickethour.com

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:
Μουσική Σκηνή “Διογένης studio”: 210 9425754

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ:
Παρασκευή & Σάββατο 11:00μμ