Eurovision 2016: Θα τραγουδήσει γυμνός με δύο λύκους στη σκηνή [photos+vds]

24.03.2016
Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει οι απαιτήσεις του εκκεντρικού τραγουδιστή της φετινής συμμετοχής της Λευκορωσίας στο διαγωνισμό της Eurovision, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ θέλει να τραγουδήσει στη σκηνή ολόγυμνος με δύο πραγματικούς λύκους!

Μπορεί η Eurovision να είναι μια πολυεθνική κονίστρα, όπου κατά καιρούς έχουμε δει διάφορα ευτράπελα, αυτή όμως θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε "γυμνό" και ζώα να πρωταγωνιστούν στους δέκτες μας. Αυτό βέβαια αν και εφόσον οι διοργανωτές το επιτρέψουν.

Ο Alexander Ivanov θα ερμηνεύσει το διόλου ευκαταφρόνητο τραγούδι «Help you Fly», το οποίο είναι γραμμένο από το διάσημο Ρώσο συνθέτη Victor Drobysh και θα διαγωνιστεί για τη Λευκορωσία αρχικά στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου. Κατόπιν, αν προκριθεί, θα πάει στον μεγάλο τελικό της 14ης Μαΐου.

Ο νεαρός Αλέξανδρος επιμένει να εμφανιστεί ολόγυμνος στη σκηνή με συντροφιά δυο λύκους. Το βίντεο για την προώθηση του κομματιού φυσικά τον δείχνει ντυμένο, προς το παρόν!

Το συγκεκριμένο γυμνό έχει και κόνσεπτ! Ο παραγωγός του δήλωσε πως «Oι Σουηδοί τα έχουν χαμένα. Όντως θα εμφανιστεί γυμνός στη σκηνή και όντως θα υπάρχουν λύκοι. Στην πραγματικότητα, ο κάθε άνθρωπος παρομοιάζει τον εαυτό του με κάποιο τοτέμ - ζώο. Κάποιες φορές το καταπιέζουμε αλλά σίγουρα δε μπορούμε πάντα να ερχόμαστε καταπρόσωπο μαζί του. Θέλουμε να νιώσει το κοινό αυτή τη λεπτή διαχωριστική γραμμή μεταξύ ανθρώπου και ζώου».

Επιμ. Χ.Τ.