Adele: Αυτός είναι ο λόγος που αποσύρεται από τη μουσική σκηνή για τα επόμενα 5 χρόνια!

28.03.2016
Μακριά από τα μουσικά δρώμενα για την επόμενη πενταετία σκοπεύει να μείνει η κορυφαία Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele, που φαίνεται ότι θέλει να κρατήσει την προσωπική ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο μεγαλύτερη επιτυχία κάνει, τόσο πιο μακριά από τη δημοσιότητα θέλει να μείνει η Adele, η οποία μετά το ρεκόρ πωλήσεων του τελευταίου της δίσκου ξαφνικά μαθαίνουμε ότι θα αποσυρθεί από την μουσική σκηνή για μια 5ετία.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, επικαλούμενη άτομα από το κοντινό περιβάλλον της ερμηνεύτριας, ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια θέλει να περάσει χρόνο με τον 41χρονο σύντροφό της Simon Konecki και τον τρίχρονο γιο της Angelo.

Η απόφαση της Adele έρχεται λίγες μέρες μόλις μετά τη διαρροή φωτογραφιών της από χάκερ στο διαδίκτυο. Ο δράστης κατάφερε να μπει στον λογαριασμό e-mail του συντρόφου της και από εκεί να υποκλέψει προσωπικά δεδομένα και φωτογραφικό υλικό του ζευγαριού. Πόσταρε, μάλιστα τις φωτογραφίες στο Facebook και από εκεί κυκλοφόρησαν σε όλο το διαδίκτυο, σύμφωνα με τον Guardian.

Η διαρροή των φωτογραφιών περιλαμβάνει φωτογραφίες του γιου της, αλλά ακόμη και το υπερηχογράφημα από την εγκυμοσύνη της. Στις εικόνες που διέρρευσαν υπάρχουν και παλιές φωτογραφίες της τραγουδίστριας από την εποχή που ακόμη δεν ήταν διάσημη και συγκεκριμένα μια που δείχνει την τραγουδίστρια σε παιδική ηλικία σε μια παιδική χαρά.

Η Adele ξεκίνησε την παγκόσμια περιοδεία της τον περασμένο μήνα και θα δώσει συνολικά 105 συναυλίες σε Ευρώπη και Βόρεια Αμερική. Η περιοδεία θα κλείσει στις 15 Νοεμβρίου στο Μεξικό.